Troye Sivan Got me started

Vi spiller nu: Troye Sivan Got me started

Champagnebruce 17

NY MUSIK – UGE 9 – 2022

Er du klar? Klar til flere hits? Vi kan allerede sige at 2022 er fantastisk musik år.
Denne uge tilføjer vi danske Danser Med Pige, som gør dit liv mere funky med Kidd, kosovo-albanske dj Regard samt ABC Powerhit fra det spændende nye navn Champagne Bruce. Læs mere her:

Champagne Bruce – Real love / ABC PowerHit

Bag aliasset Champagne Bruce finder man Frej Levin, der gennem tidligere projekter er blevet et velkendt navn på både den elektroniske scene og rapscenen. Men med Champagne Bruce har han nu endelig fundet hjem musikalsk, siger han.

Champagne Bruce er pioner indenfor “DK Garage” og andre diverse rave-genrer i dansk version. Han har en erklæret mission, og det er at sprede kærlighed til folket – og derfor er det kun naturligt at førstesinglen er klub anthemet “Real Love”.

Champagne Bruce Real Love Cover

Danser Med Piger feat. Kidd – Kemikalier

Danser Med Piger er et band, der består af 5 gutter, som ifølge dem selv startede deres musikalske rejse, da de spillede musik sammen i 0. klasse på Hareskovens Lilleskole i Ballerup for 15 år siden. Efter at de i flere år havde optrådt med coverversioner, fik de lyst til at skrive og indspille deres egen musik, hvilket resulterede i debutsinglen ”Lad mig være”, som udkom sidste år.

Den nye single ”Kemikalier” handler om den magi, der kan opstå, når to mennesker bliver til tiltrukket af hinanden. Bandet mente, at tracket manglede et ”kick af energi”, så de tog kontakt til Kidd, som bogstaveligt talt forlod en middag og kom i studiet samme aften.

Kygo feat. DNCE – Dancing feet

Inden Jonas Brothers blev gendannet for et par år siden, havde Joe Jonas startet gruppen DNCE, som mange husker fra kæmpehittet ”Cake by the ocean” i 2015. Nu er Jonas Brothers gået på pause igen, og Joe har genoplivet sit gamle projekt og teamet op med norske Kygo på ”Dancing Feet”, som er en kæmpe popbanger.

Mimi Webb – House on fire

Den engelske Mimi Webb debuterede sidste år med singlen ”Before I go”, som fik stor opmærksomhed – ikke mindst fordi Charli D’Amelio (verdens største TikTok’er) brugte sangen, hvilket fik over 85 millioner views. Nu er hun aktuel med sangen ”House on fire”, som gik direkte i top 10 på den engelske hitliste.

Regard x Years & Years – Hallucination

Den kosovo-albanske dj Regard fik sit store gennembrud i 2019, da han remixed Jay Seans sang ”Ride it” fra 2008. Sangen var et gigantisk hit og gik blandt andet 7 x platin i Australien.

På den nye sang får han hjælp fra Years & Years (Olly Alexander), der leverer vokalerne til ”Hallucination”. Nummeret bygger i øvrigt på en sample af ”Don’t be so shy”, som var et stort hit for sangerinden Imany over hele Europa i 2016.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.