Ariana Grande We can't be friends (wait for your love)

Vi spiller nu: Ariana Grande We can't be friends (wait for your love)

Bebe+rexha+ +sacrifice Artwork

NY MUSIK – UGE 9 – 2021

På Radio ABC der elsker vi hits – både danske og internationale.
Her er de nyeste hits, som er tilføjet i vores playliste i uge 9.
Bliv klogere på dem her:

Bebe Rexha – Sacrifice / ABC PowerHit

”Sacrifice” er efterfølgeren til hendes hit fra sidste år ”Baby, I’m jealous”, der havde Doja Cat med på vokaler. Det er endnu en forsmag på hendes næste album, der kommer senere i år.
Selv siger Bebe: ”Jeg er stolt af mit andet album, og det udkommer snart. Mine fans venter utålmodigt på det, og jeg er sikker på, det er ventetiden værd.”.

Alesso & Armin van Buuren – Leave a little love

De ene er kendt for progressiv house og den anden for euforisk trance, men når 2 af de mest banebrydende navne i edm-genren går sammen for første gang, så bliver resultatet en fin hybrid af house og pop.

Svenske Alesso og hollandske Armin van Buuren har i mange år stået på de samme scener rundt om i verdenen, og nu har de besluttet tiden var kommet til at slå sig sammen og lave en store dancesang til fansene.

Joel Corry X RAYE X David Guetta – BED

“Head & Heart” blev et kæmpehit for Joel Corry sammen med MNEK på hitlisterne over hele Europa sidste år, og den tog også førstepladsen på ABC Top 100, som det største hit i 2020.

Hvordan følger man op på sådan en kæmpesucces? Joel Corry har denne gang teamet op med dj-legenden David Guetta og sangerinden RAYE (kendt fra bl.a. Jax Jones’ ”You don’t know me” og Regards ”Secrets”) på sangen ”BED”.

KIDDO – My 100

Den svenske sangerinde KIDDO har tidligere skrevet for bl.a. John Newman og den danske sangerinde Soleima, og senest har hun sunget på Robin Schulz med ”All we got”. Nu er KIDDO (med det borgerlige navn Emma Bertilsson) så klar med en solosingle ”My 100”.

Hvis du synes melodien lyder lidt som Maroon 5 og deres storhit ”Memories” fra 2019, så er det fordi de begge bygger på verdens (måske) ældste popsang – den tyske komponist Johann Pachelbels ”Canon i D-dur”, som blevet skrevet i slutningen af 1600-tallet.

KSHMR feat. NOUMENN – Around the world

Amerikanske KSHMR er en af de mest populære djs i verden. På DJ Mag Top 100 liste for 2020 kom han ind på en 12.-plads midt i mellem Marshmello og R3hab.
Hans nye single ”Around the world” er lavet i samarbejde med hans franske DJ-kollega NOUMENN.

Navos – Believe me

”Believe me” er gennembrudssinglen fra den engelske tech house DJ Navos fra Liverpool med det borgelige navn Ross Harrington.

Navos startede med at udsende sine egne ting på Soundcloud, men hans seneste track har fået stor respons online takket være TikTok.

Noizu – Summer 91 (Looking back)

Noizu er en engelsk DJ og producer med base i Los Angeles, som slog igennem i house/dancemiljøet med ”Lasers” i 2017. Noizu er fascineret af 80’er synths og samples, 90’er piano og housebeats, store hooks og popmusik. Det hele er med i

”Summer 91 (Looking Back), som er nostalgi fra en tid, hvor man kunne feste igennem, ikke tænke på dagen i morgen, ikke lade sig begrænse eller var i lockdown.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.