Beyonce Texas hold 'em

Vi spiller nu: Beyonce Texas hold 'em

Pressebillede 1 Yo Johnny

NY MUSIK – UGE 7 – 2022

Du ved det. ABC spiller hits og hver uge tilføjer vi de bedste nye danske og internationale hits. I denne omgang kommer ABC Powerhittet fra britiske Clean Bandit, og så er der hits fra danske Infernal, samt Ravi Kuma & Yo Johnny.

Bliv meget klogere på hitsene her:

Clean Bandit feat. A7S – Everything but you / ABC PowerHit

Clean Bandit har haft det ene top-10 hit efter det andet siden deres gennembrudhit ”Rather be” i 2014 med sangerinden Jess Glynne. Siden da har de lavet collabs med navne som Anne-Marie, Zara Larsson, Mabel og 24kGoldn.

Denne gang har den engelske trio alliereret sig med den svenske sanger og sangskriver A7S (Alexander Tidebrink Stomberg) på ”Everything but you”. A7S’ stemme kender du nok bedst fra ”Breaking me”, som var et kæmpehit for Topic for 2 år siden, men han har blandt andet også været med til at skrive teksten til Christophers ”Bad”.

Infernal feat. Branco & Jimilian – From Paris to Berlin

I år er det 25 år siden, at Lina og Paw dannede gruppen Infernal , og for at markere jubilæet har de lavet en ny version af deres største hit til dato. ”From Paris to Berlin” blev et stort hit i hele Europa i 2006, og sangen nåede op på andenpladsen på den engelske hitliste og endte med at blive den 6. mest solgte single i England det år.

Nu er ”From Paris to Berlin” blevet opdateret til 2022 med hjælp fra både Branco og Jimilian.

MØ – New moon

”New Moon” er 4. single taget fra MØ’s album “Motordrome”, som kom i januar måned.

Den fynske sangerinde tager lige om lidt på tour i USA, hvor hun blandt andet også er support for Imagine Dragons.

Ravi Kuma & Yo Johnny – Cardio

Den danske duo Ravi Kuma startede egentlig som en joke tilbage i 2016. Den ene halvdel af gruppen, Sharon, var blevet bedt om at lave noget underholdning til en julefrokost, så hun spurgte sin ven Aske, om han ville lave et fake band sammen med hende.

Og så har tingene udviklet sig lige siden.

På deres nye single ”Cardio” har Ravi Kuma teamet op med Yo Johnny. Bag det navn gemmer sig musiker og producer Arto Eriksen, som også har været med til at lave Tobias Rahim og Andreas Odbjergs ”Stor mand” og Tobias Rahims nye single ”Mucki Bar”.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.