Pil Gangen

Vi spiller nu: Pil Gangen

Pdh Music Ude Af Kontrol Show Koncert Booking Klub Skole Festival

NY MUSIK – UGE 5 – 2022

3 nye hits har fundet vej til vores playliste – Der er godt nyt fra Jax Jones & MNEK, SHOUSE og Ude af Kontrol. Bliv meget klogere på dem her:

Jax Jones & MNEK – Where did you go? (ABC PowerHit)

Senest har Jax Jones været aktuel med ”Out Out”, som han lavede sammen med Joel Corry. MNEK havde også en collab med Joel Corry i 2020 på ”Head & Heart”, som blev #1 på ABC Top 100 det samme år.

Til sammen har Jax Jones og MNEK mere end 10 milliarder streams, og nu mødes de 2 britiske hitmaskiner på det nye track ”Where did  you go”, som er fyldt med nostalgiske vibes med referencer til de store hits fra slutningen af 90’erne.

Vi kan i hvert fald høre både elementer fra den tyske dj ATB og kæmpehittet ”Where do you go?” fra europop-gruppen No Mercy.

Jax Jones Where Did You Go

SHOUSE – Won’t forget you

Tilbage i 2015 inviterede den australske duo SHOUSE en masse sangere, som de elskede fra den lokale musikscene i deres hjemby Melbourne, til at synge på en sang. Den blev indspillet i en lagerbygning i Sydney, og sangen ”Love tonight” udkom i 2017 uden den store succes.

Men pga af en række nye remixes blev sangen meget populær på TikTok i 2021, og ”Love Tonight” blev det store gennembrudshit for Ed og Jack, der er de to herrer bag SHOUSE.

Den nye single ”Won’t forget you” bygger videre på den samme opskrift – med lækre housebeats og selvfølgelig et stort kor på vokalerne.

192641922398

Ude af Kontrol – Taknemlig

Englando, Balken og Munken har givet den fuld dak siden 2014, og efterhånden har Ude Af Kontrol rundet 260 millioner streams bare på Spotify alene.

Nu er UAK ude med den nye single ”Taknemlig”, og i slutningen af februar starter de deres forårstour, der kører frem til april, og blandt andet sender dem forbi Aarhus den. 5. marts.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.