Lukas Graham Cheat code

Vi spiller nu: Lukas Graham Cheat code

02 Jimmy Fallon Ft. Ariana Grande Megan Thee Stallion It Was A…masked Christmas Screenshot 2021 Billboard 1548

NY MUSIK – UGE 49 – 2021

Snart er det tid til at sige hej til 2022, meeeeen… vi har tilføjet nogle af de sidste hits i 2021!
I denne uge kan du blive klogere på musik fra Ariana Grande & Jimmy Fallon & Megan Thee Stallion samt Post Malone & The Weeknd

Ariana Grande & Jimmy Fallon & Megan Thee Stallion – It was a… (masked christmas) (ABC PowerHit)

Den amerikanske talkshow-vært Jimmy Fallon (kendt fra The Tonight Show) begyndte allerede i sommer med at arbejde på en sjov julesang sammen med 2 producere i et indspilningsstudie.

Sangen handler om,  hvor svær en tid vi har været igennem, men at det nok skal blive bedre. Han har tit lave sjove sange til sit tv-show, men denne gang følte han, at det måske var noget mere end en sang til en tv-sketch. Så han tog kontakt til pladeselskabet Universal, som omgående gav en ”thumbs up”.

Drømmen var, at man kunne få Ariana Grande med på sangen, og heldigvis elskede hun nummeret og sagde ja.
Ariana  spurgte dog, hvem der skulle rappe, for på demo-udgaven var det Jimmy Fallon selv, men Ari tænkte, at de måske skulle spørge Megan Thee Stallion i stedet for – og så var trioen komplet.

Post Malone & The Weeknd – One right now

Sidst Post Malone udsendte et album var “Hollywood’s Bleeding” i efteråret 2019, som endte med at blive det 6. bedst sælgende album i USA i 2020. Men Post har faktisk været i gang med at lave et nyt album i 1½ år efterhånden – nogle rygter siger endda, at han måske har hele 2 albums på vej.

Første smagsprøve på det kommende album(s) fik vi i sommer, da han udsendte nummeret ”Motley Crew”. Nu har Post Malone teamet op med The Weeknd, som også har været med til at skrive ”One right now”.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.