Galantis Peanut butter jelly

Vi spiller nu: Galantis Peanut butter jelly

NY MUSIK – UGE 48 – 2023

I denne uge er der masser af nye julesange fra Danser med piger, Christopher, Mimi Webb og One Republic. Så kan du rigtig kommer i julestemning.
Læs mere her:

Danser Med Piger – December med dig / ABC PowerHit

Danser Med Piger er aktuel med deres nye julesingle “December med dig” og de håber at kunne supplere traditionerne med den nye sang, som ifølge bandet også er som et juleønske, der langt om længe går i opfyldelse. 

Vi har altid drømt om at skrive en julesang – en rigtig julebanger. Der er bare noget helt magisk over december måned og dens musik, og hvordan de sange vi kender – om det er et julekalenderhit, Wham! Og Mariah Carey eller en Bing Crosby-klassiker, så vender de tilbage med endnu flere minder fra sidste år,” fortæller Danser Med Piger.

”’December med dig’ handler om en forelskelse, der opstod sidste jul og som bliver vækket til live igen i år – og næste år, og næste år igen. Men den handler også om, at vi har været væk hjemmefra hele året, så for os giver den også en følelse af at vende hjem til hverdagen – hjem til familie, venner, tryghed og til kærlighed. Her kan vi lade vores batterier op og få fornyet energi.”

Danser Med Piger

Christopher – Valdes jul

Titelsangen til TV 2’s nye julekalender, ‘Valdes Jul – Skovens Vogter’, bliver sunget af Christopher. Han har selv skrevet sangen i samarbejde med Pil Kalinka Nygaard Jeppesen og Frederik Thaae. 

Det er en af de første sange, jeg har skrevet på dansk, og jeg var meget overrasket over at finde ud af, hvor godt det fungerede at sidde sammen med manuskriptforfatterne fra ’Valdes Jul’,” fortæller Christopher:

Jeg er selv vokset op med julekalendere som ’Jesus og Josefine’ og ’Pyrus’, og sangene blev spillet rigtig meget i mit barndomshjem. Det har altid været musikken i julekalenderne, som tryllebandt mig. Der er en power i, når det visuelle og det soniske mødes og går op i en højere enhed,”.

Mimi Webb – Back home for Christmas

’Back Home For Christmas’ med Mimi Webb er den nye julesang, der lige kan klemmes ind mellem Mariah, Wham, !Let Love Be Love”, ”Driving home for Christmas” alle kalendersangene, og de lidt støvede klassikere.

Mimi Webb har ramt den helt rigtige sound, og det rigtige tempo med ’Back Home For Christmas’, som du heller må få plads til på playlisten i år, næste år, året efter, de næste ti år. Et rigtig godt nyt julenummer, og slet og ret bare en rigtig god popsang !

 

One Republic – Dear Santa

One Republic startede i 2002 som et såkaldt MySpace-band og blev oprindelig dannet af sangskriveren og produceren Ryan Tedder og hans skolekammerater Zach Filkins og Celine Ly.

Bandet har tidligere hittet stort med et remix af nummeret “Apologize”, som producer Timbaland har haft fingrene i. Remix-udgaven ligger både på OneRepublic’s album og Timbaland-pladen “Timbaland Presents Shock Value”.

Ryan Tedder har skrevet og produceret for et væld af kunstnere og står bl.a. bag Leona Lewis’ hit “Bleeding Love”.

Nu er de altså aktuelle med en julesang som virkelig kan få dig i julestemning.

Tiesto vs Da Hool – Meet her

Det legendariske track “Meet Her At The Loveoarade” af Da Hool blev udgivet i 1997 og er sidenhen blevet et af de mest ikoniske numre i dance musikkens verden fra slut 90érne.

I et helt særligt samarbejde mellem Tiesto og Da Hool har de nu skabt et remake som nu har mulighed for at blive det nye top hit i 2023. Nummeret blev første gang præsenteret og teaset i juli på festivallen Tomorrowland af Tiesto og nu er det her endelig.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.