DJ Khaled Feat. Justin Bieber, Chance The Rapper & No brainer

Vi spiller nu: DJ Khaled Feat. Justin Bieber, Chance The Rapper & No brainer

Ed Sheeran Elton John Merry Christmas C Zakary Walters

NY MUSIK – UGE 48 – 2021

Snart er det tid til julegaver og nytårskrudt, men på ABC er det tid til at gøre dig klogere på den nyeste hits!
I denne uge kan du blive klogere på musik fra Ed Sheeran & Elton John samt GAYLE

Ed Sheeran & Elton John – Merry Christmas (ABC PowerHit)

Sidste år ringede Elton John til Ed Sheeran. Hans juleklassiker ”Step into christmas” var nået helt op på 6.-pladsen på den engelske hitliste, hvilket var det højeste nogensinde.

Men nu mente han, at der skulle en ny julesang til, og den ville han gerne have Ed Sheeran med på. De to har været i studiet, og ifølge Ed har de faktisk skrevet 3 julesange, men det bliver altså sangen ”Merry Christmas”, som de udsender som deres fælles julesingle.

Elton John har sørget for, at der er masse af julestemning på sangen, for da Ed Sheeran sendte den færdige udgave af nummeret til ham, svarede han: ”Det lyder rigtig godt, men der skal mange flere bjælder på.”. Så det kom der!

0401a88f289a5a65b0910d273aebf5c4.1000x1000x1

GAYLE – abcdefu

Hun er et nyt stort talent fra USA, den 17-årige sangerinde fra Nashville, Tennessee. Hun debuterede som artist sidste år, og opmærksomheden omkring hendes musik har nu skaffet hendes en stor pladekontrakt. Hendes første single på et stort label er sangen ”abcdefu”, som er blevet et stort gennembrud for GAYLE.

Sangen er baseret på hendes egen oplevelse med en ekskæreste, som hun finder ud af går og bagtaler hende, efter de har slået op. Så hun har blokeret ham på de sociale medier og snakker ikke længere med ham, men til gengæld har hun altså skrevet en sang, der ikke efterlader megen tvivl om, hvad hun synes om ham.

GAYLE er allerede gået i top-10 i flere lande med ”abcdefu”, som også tordner opad hitlisterne i både USA og England – og den er også gået i top-20 på listen med de største hits i hele verden på Spotify.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.