Lost Frequencies feat. Bastille Head down

Vi spiller nu: Lost Frequencies feat. Bastille Head down

NY MUSIK – UGE 47 – 2023

I denne uge er der to lækre danske hits klar fra både Ida Laurberg samt Blaoosh og Omar. Der er også en helt ny single fra den amerikanske rapper Jack Harlow.
Læs mere her:

Ida Laurberg – Mellem mor og far / ABC PowerHit

Så er Ida Laurberg klar med en ny single ”Mellem Mor Og Far”; om at ’lege’ voksen, men i virkeligheden føle sig mest af alt som et barn indeni. Ida fortæller om den nye single:

”Mellem Mor Og Far” inviterer lytteren ind på en meget mere sårbar og intim måde end mine to seneste singler på dansk har gjort. Det er en sang som åbner op for, og blotlægger, en del af min kerne, og det er første gang jeg har følt jeg turde, og overhovedet kunne gøre det på det danske sprog, som jeg før altid har gjort det på engelsk.”

Ida Laurberg sluttede sidste år af med at udgive sin debutsingle på dansk ”Terrier”, som sidenhen er blevet et af 2023’s største hits og virkelig har cementeret Ida som et stjerneskud på den danske musikscene. Lige inden sommeren udgav hun opfølgeren, ”Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig” i samarbejde med sin gode ven Andreas Odbjerg, der ligeledes lynhurtigt blev et stort hit, som lå #1 hele 12 uger på radio.

 

 

Podcast Ida L Bp2022

Baloosh & Omar – Danser med dæmoner

“Danser Med Dæmoner” er den første single, de to barndomsvenner Baloosh og Omar har samarbejdet på. De har en lang relation, da de begge er opvokset i det samme kvarter i Bispehaven i Århus V. De to artister deler den samme hyper-melodiske tilgang til musikken og skriver begge om livet i ghettoen på godt og ondt.

Sangen handler om at have nogle problemer eller svære ting i livet, som man ikke får taget hånd om, i momentet de sker. Og når det er tilfældet, så vender de ofte tilbage igen og igen, og ender måske med at sætte sig som traumer eller ar på sjælen. Livet kan dermed ofte føles, som en dans med de dæmoner man bærer med sig fra fortiden. “Danser Med Dæmoner” er skrevet af Baloosh og Omar sammen med producer teamet Oochie. Sangen er de to unge rapperes måde at udtrykke nogle af de her svære følelser på.

Jack Harlow – Lovin on me

Den Grammy-nominerede rapper og skuespiller er med sine 12 milliarder streams til dato en af tidens største musikstjerner. I december 2020 udgav Harlow sit anmelderroste debutalbum, THATS WHAT THEY ALL SAY, som indeholdt det globale hit “WHATS POPPIN”, der gav ham sin første Grammy-nominering for “Best Rap Performance”, sammen med en bred vifte af andre nomineringer.

I maj 2022 nåede Harlow endnu større højder med sit andet album, COME HOME THE KIDS MISS YOU, med singlerne “Nail Tech” og den chart-toppende multi-Grammy-nominerede single “First Class”, som gjorde en spektakulær debut som #1 på Billboard Hot 100, hvilket markerede Harlows første solo-#1-single. “First Class” peaket som #2 på Spotify herhjemme og #7 på radio.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.