Artemas I like the way you kiss me

Vi spiller nu: Artemas I like the way you kiss me

Lukas Graham0809 Argb High

NY MUSIK – UGE 47 – 2021

Så skete det – julemusikken er tilbage på Radio ABC!
I denne uge kan du blive klogere på musik fra Andreas Odbjerg, Purple Disco Machine samt R3HAB & Lukas Graham:

Andreas Odbjerg – God jul / ABC PowerHit

Årets julekalender på TV2 hedder “Kometernes jul” og handler om 4 børn, der er på en AstroCamp, men 2 af dem bliver teleporteret op til den fjerne Planet 9. Og det er Andreas Odbjerg glad for, for det er ham, som har lavet sangen til julekalenderen, og det var ikke gået, hvis det havde været en ”traditionel” julekalender. ”Hvis det havde handlet om nogle nisser på en gammel gård og en julemand, hvis hat var blevet væk, så havde det været lidt langt fra mig”, siger han.

Han kan godt lide, at der i årets julekalender er fokus på videnskab, og ”Kometernes jul” er da også lavet i samarbejde med Niels Bohr Instituttet i anledning af Videnskabsåret 2022. Da julekalenderen i høj grad er inspireret af 80’er science fiction, har Andreas Odbjerg holdt det i stilen og lavet et upbeat diskonummer, som han selv siger også er meget Martin Brygmann-agtig.

Human League – Don’t you want me (Purple Disco Machine remix)

Det er 40 år siden den engelske gruppe Human League udgav ”Don’t you want me”. Sangen blev et gigantisk hit for gruppen, som gav dem en førsteplads på den amerikanske hitliste og startede en ”invasion” af britisk popmusik i USA op gennem 80erne. På hjemmmebanen endte den med at blive det største hit i England for hele 1981 – og er uden tvivl et af de mest legendariske 80er hits.

Nu fejrer man 40-års jubilæet med et nyt remix af tyske Purple Disco Machine, som har fået gruppens officielle kvalitetsstempel.

”Tinos (Purple Disco Machine) remix er det første siden originalen, der fuldstændig forstår ånden af sangen og forbedrer den”, siger gruppens forsanger Phil Oakey.

R3HAB & Lukas Graham – Most people

R3hab er en af de største hollandske house djs på højde med navne som Afrojack og Chuckie. I øjeblikket rangerer han som nummer 12 på DJ Mags Top 100 liste over de mest populære djs i hele verden.

Sidste år arbejdede han sammen med Lukas Graham, da han remixede “Share that love”. Nu gengælder Lukas tjenesten. Han har bået skrevet teksten og synger på Rehabs nye single ”Most people”, som ifølge Lukas minder ham om strandfester, aftengrill og alt det gode i livet.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.