Taylor Swift feat. Post Malone Fortnight

Vi spiller nu: Taylor Swift feat. Post Malone Fortnight

Stine Bramsen21198

NY MUSIK – UGE 45 – 2021

Såååå er der hits!
I denne uge kan du blive klogere på musik fra:

MARTIN JENSEN – FAITH / ABC POWERHIT

Da corona lagde hele musikindustrien ned i 2020, så gjorde Martin Jensen to ting. Han sagde ja til jobbet som X Factor dommer på TV2, og så startede han sine ”Me, Myself, Online” shows, som hver gang blev set af flere hundredetusinder af mennesker rundt om i hele verden. I slutningen af november 2021 tager han sit online-koncept ud til live-publikummet og laver 2 store shows ”Me, Myself, Live” i Aalborg og Frederiksberg.

Hans nye single ”Faith” er lavet i samarbejde med de to amerikanske sangskrivere Amy Allen og Daniel Omelio, som har skrevet kæmpehits for navne som Harry Styles, Shawn Mendes, Zara Larsson, Jason Derulo, Little Mix og mange flere.

ACRAZE feat. Cherish – Do it to it

Acraze er en amerikansk dj med base i Orlando, Florida. På hans nye single sampler han den amerikanske pigegruppe Cherish og deres sang ”Do it to it” fra 2006, som var gruppens eneste hit. ”Do it to it” har allerede været et stort hit på både den amerikanske og australske dancechart, og nu er turen kommet til Europa.

Post Malone & The Weeknd – One right now

Det er over 2 år siden Post Malone udsendte albummet ”Hollywood’s Bleeding”.  Men der er godt nyt til fansene, for Post arbejder i øjeblikket på et nyt album. I sommers udsendte han ”Motley Crew”, og nu er 2. single fra albummet klar. ”One right now” har Post Malone lavet sammen med en mand, som praktisk talt har været at finde på hitlisterne uden pause i de seneste 3 år – nemlig The Weeknd.

Spiller feat. Sophie Ellis-Bextor – Groovejet (If this ain’t love) (Purple Disco Machine remix)

Den originale version er en danceklassiker fra 2000. Den italienske dj Spiller havde oprindeligt lavet ”Groovejet” som et instrumentalt nummer, men hans label mente, at hvis han skulle have kommerciel succes, så skulle der nogle vokaler på nummeret, og så fik man fat i den engelske sangerinde Sophie Ellis-Bextor. Fun fact: ”Groovejet (if this ain’t love)” var den allerførste sang, der blev afspillet på en iPod, da folkene hos Apple skulle teste prototypen af deres nye bærbare musikafspiller.

Nu har den tyske dj Purple Disco Machine lavet et 2021 remix af Spillers store danceklassiker.

Stine Bramsen – What I want you to do (Alisky remix)

Stine Bramsen er tilbage som soloartist efter Alphabeats farvel. Den nye single “What I Want You To Do” er forløberen for et nyt album, der kommer i 2022. Du kan høre den på ABC i et remix af den finske dj Alisky.

Du kan i øvrigt vores podcast med Stine her

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.