ICEKIDD Je Ka Jo

Vi spiller nu: ICEKIDD Je Ka Jo

213153068 355698605914798 7243556109720994628 N

NY MUSIK – UGE 40 – 2021

Jamen dog – dig igen! Vi har endnu en gang tilføjet nye hits i vores playliste.
Denne gang er med en masse hollandsk/belgisk EDM-pop:

Afrojack, Lucas & Steve, DubVision – Anywhere with you / ABC PowerHit

Der er kæmpe hollænder-fest på ”Anywhere with you”. Sangen var oprindeligt lavet som en demo af det australske multitalent Taranteeno, som også synger på nummeret.

Han havde sendt demoen til den hollandske dj Afrojack, som blev helt ”glad i låget”, da han hørte sangen. Han gik straks i gang med arbejdet, og han havde 20 forskellige idéer, før han ramte den rigtige.

Han ringede til den hollandske dj-duo DubVision, som han tit har arbejdet med og sagde: ”Vi skal lave den her sammen”. Men da de var færdige, følte de, at sangen godt kunne være lidt mere ”radiovenlig”, og de vidste at lige præcis Lucas & Steve de rette til den opgave. Og dermed endte sangen med at være en kæmpe collab med 5 hollandske djs.

Lost Frequencies feat. Calum Scott – Where are you now

Den belgiske dj Lost Frequencies fik sit store gennembrud i 2014 med sangen ”Are you with me”, som blev et stort hit over hele Europa.

Nu er han aktuel med singlen ”Where are you now”, som har den engelske sanger Calum Scott på vokaler. Scott husker du måske fra hans coverversion af Robyns klassiker ”Dancing on my own”, som han sang som deltager i ”Britain’s Got Talent”.

Hans version endte med at blive den bedste sælgende single i England i sommeren 2016.

Download vores app

Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.