Kygo & Selena Gomez It ain't me

Vi spiller nu: Kygo & Selena Gomez It ain't me

Erickajane Lead

NY MUSIK – UGE 4 – 2022

Hvor godt bliver musikåret 2022 sammenlignet med 2021? Vi har tilføjet en del nye sang som beviser at 2022 starter stærkt med hits fra Gilli, Jaymes Young samt Charlie Puth:

Ericka Jane – Forget being sober / ABC PowerHit

Efter et 2021, hvor Ericka landede hele to #1 hit-singler på dansk radio med først ”I Say Stupid Things” efterfulgt af ”Strangers In The Night”, kickstarter hun nu 2022 med ny single ”Forget Being Sober”.

Ericka fortæller selv om tracket:
”Forget Being Sober” handler om, at man skal huske at leve i nuet. Om at lade sig rive med af den gode stemning og huske at ”trust the process”. Jeg håber, at lytteren kan bruge sangen til lige at stoppe op, nyde livet et øjeblik og skeje lidt ud – så har den gjort hvad jeg gerne ville have den til.

Ericka Jane Forget Being Sober

Alesso & Katy Perry – When I’m gone

Fra slut 00’erne til starten af 10’erne var Katy Perry en kæmpe hitmaskine, men de sidste år har hun ikke haft den samme slagkraft. 2022 kan blive et stort comeback år for den amerikanske sangerinde.

Katy Perrys nye single “When I’m Gone” er lavet sammen med den svenske dj Alesso, og sammen med udgivelsen annoncerede Katy også en række kæmpe koncerter i Las Vegas.

Charlie Puth – Light switch

Charlie Puth har henover sin kun 6-årige karriere samlet over 20 mia. streams og næsten 8 mia. YouTube-afspilninger.

Han har samlet set over 60 mio. følgere på tværs af sine SoMe-profiler, og har som nævnt senest fundet sin helt egen niche på TikTok, hvor han kan betegnes som en flagship artist influencer.

Faktisk har han brugt TikTok til at promovere ”Light switch” 4 måneder før den udkom til at skabe ekstra hype. Nu er den ude og kan høres på Radio ABC!

Gilli – Miami vicer

Sidste år rundede han som den første danske solist 1 milliard streams og vandt en DMA for årets bedste album ”Euro Connection” sammen med Branco.
Nu er Gilli ude med albummet ”Carnival”, som lyrisk fokuserer på kvinderne i hans liv: nemlig hans datter, hans kone og hans mor.

På sangen ”Miami Vicer” er det de store 80’er vibes, og sangens titel er også en reference til den af de mest populære tv-serier i 1980’erne ”Miami Vice”, som også blev et gigantisk fænomen i popkulturen og i øvrigt gav et kæmpemæssigt boost af turisme til Miami, der stadig kunne mærkes i byen 30 år senere.

Jaymes Young – Infinity (Pretty Young remix)

Sangen “Infinity” er næsten 5 år gammel. (!!!)
Den amerikanske sanger Jaymes Young udsendte sangen i sommeren 2017, men hen mod slutningen af 2021 blev sangen pludselig viral på TikTok, og den blev også brugt i den japanske animeserie ”Sk8 the Infinity”, hvilket gjorde at den pludselig røg ind på hitlisterne i en lang række lande.

Nu er sangen også kommet i et remix fra den svenske dj og producer Pretty Young.

Latto – Big energy

Latto er en ung rapper fra Atlanta. Hun kom frem i offentligheden i 2016, da hun vandt en amerikansk reality-konkurrence, som hed ”The Rap Game”. ”Big energy” er første single fra et kommende album, og er hendes største hit til dato.

Lyden er lidt et throwback til de udgivelser, der kom fra Puff Daddys ”Bad Boy Records” i slutningen af 90erne.

Sangen sampler i øvrigt Tom Tom Clubs ”Genius of love” fra 1981, som er blevet genbrugt mange gange igennem årene – blandt andet på Mariah Careys hit ”Fantasy” fra 1995 og Mark Morrisons kæmpeklassiker ”Return of the Mack” fra 1996.

Topic & Robin Schulz & Nico Santos & Paul van Dyk – In your arms

”For an angel” blev oprindelig udsendt i 1994 af den tyske trance-dj Paul van Dyk, og sangen blev en af de største og mest indflydelsesrige dancetracks i 90erne. ,

Nu har de to tyske djs Topic og Robin Schulz taget klassikeren under kærlig behandling, og så er den blevet tilsat vokaler fra sangeren Nico Santos, der tidligere har sunget for Topic – blandt andet på hittet ”Like I love you” fra 2020.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.