Taylor Swift Karma

Vi spiller nu: Taylor Swift Karma

Malte Ny Musik

NY MUSIK – UGE 39 – 2021

Hver uge tilføjer vi nye hits i ABCs playliste! Denne gang kan du blive klogere på ny musik fra Malte Ebert som udgiver første danske nummer, colombianske J Balvin som laver hård elektronisk latin musik samt danske SASO forsætter den bløde pop vej.

Malte Ebert – Mine venner er sindssyge / ABC PowerHit

Kendetegnende for 27-årige Malte Eberts karriere er overraskelser, og nu er han klar med endnu én, når han udgiver sin første dansksprogede single ” Mine venner er sindssyge” i eget navn.
Han siger selv om sangen: ”Jeg tog i sommerhus med et par venner, skrev den første håndfuld sange, og det var som om de strømmede ud. Da vi havde været afsted i nogle dage, ramte vi nærmest sådan en slags fælles ø-kuller af sjov og ballade og sangskrivning og røverhistorier, og det kom der “Mine Venner Er Sindssyge” ud af.”

Malteebert Minevennerersindssyge 3000x3000

Coldplay & BTS – My universe

Det britiske stjerneband Coldplay har fået selskab af K-Pop supergruppen, BTS på den nye single ”My Universe” fra det kommende Coldplay album ”Music Of The Spheres”, som udkommer den 15. oktober 2021.

Jonasu – Black magic

Jonas David Kröper er en tysk DJ og producer, som nu har sit første hit med ”Black magic”.
En sang som udkom i slut 2020, men takket være en afspilning i et afsnit af den britiske Love Island i juni i år blev et kæmpehit i UK – og nu også på Radio ABC.

Little Mix – Love (sweet love) [Dopamine Remix]

Little Mix fejrer deres 10 års jubilæum som verdens største girlband.
De har haft et stort hit sammen med Galantis og David Guetta  ”Heartbreak Anthem”, og senest med Anne-Marie ramte de listerne med ”Kiss My Uh Uh”.
”Love (Sweet Love)” er en helt ny single, og forløber for Little Mix’ nye album ”Between Us” der udkommer d. 12. november

SASO – Drive

SASO hedder i virkeligheden Sarah Sophie Malmros, og hendes sange kredser om nogle meget stærke samt sårbare emner og budskaber. Forelskelse, kærlighed, drømme OG ikke mindst en kvindes forhold til en mand. Nu kan du høre hendes nye single ”Drive” på Radio ABC!

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.