Thor Farlov feat. Noah Carter Alt det

Vi spiller nu: Thor Farlov feat. Noah Carter Alt det

Lizzo 2021 Press Rumors

NY MUSIK – UGE 35 – 2021

Det er ikke en overraskelse at vi elsker musik – ny musik!. I denne uge er der nyt fra Lord Siva, Lizzo, Armin van Buuren samt Shawn Mendes. Bliv klogere her:

Lord Siva – Sig det / ABC PowerHit

Omsider er der kommet en efterfølger til kæmpehittet ”Stjernerne”, der udkom i slutningen af 2020. Lord Siva har igen allieret sig med produceren Hennedub, og så får han hjælp af Jada’s Babies (Jadas korsangerinder) på ”Sig det”.

Stefan fra ABC Eftermiddag har snakket med Lord Siva ifm den nye single, og du kan høre hele interviewet på radioabc.dk/podcast

Lord Siva

Armin van Buuren & Timmy Trumpet – Anita

Tilbage i februar havde han teamet op med sin svenske dj-kollega Alesso på nummeret ”Leave a little love”. Nu gør den hollandske trancekonge det igen. Der er fuld smæk og masser af sensommer på ”Anita”, som Armin van Buuran har lavet sammen med den australske dj Timmy Trumpet.

bbno$ feat. Rich Brian – Edamame

Bag navnet bbno$ (Baby No Money) gemmer sig den canadiske rapper/sanger Alexander Gumuchian. Selv kalder han sin musik for ”oxymoronic rap” – selvimodsigende rapmusik.
Han fik sit gennembrud i 2019 med ”Lalala” sammen med Y2K, som har fået næsten ½ milliard visninger på YouTube. Den nye single hedder ”Edamame” og har været et stort hit på TikTok henover sensommeren.

Becky Hill feat. Topic – My heart goes (La di da)

“My heart goes” er nyeste single fra den engelske sangerinde Becky Hill, som hun har lavet i samarbejde med den tyske dj Topic, som vi kender fra kæmpehittet ”Your love (9 pm). Den er taget fra hendes debutalbum “Only honest on the weekend”, der netop er udkommet.

Bonusinfo: Becky Hill har skrevet sangen i samarbejde med nogle af de bedste engelske sangskrivere i øjeblikket – heriblandt Charlotte Haining, der også har været med til at skrive – og i synger på Shane Codds nye single ”Always on my mind”.

Lizzo feat. Cardi B – Rumors

Den amerikanske sangerinde Lizzo fik sit store gennembrud i 2019 med sangene “Truth hurts” og “Good as hell”. Faktisk havde hun lavede begge sange et par år forinden, men en pludselig popularitet på TikTok gjorde at hun pludselig fik 2 verdensomspændende hits.
Nu er hun tilbage med ”Rumors”, der er første single fra hendes næste album. Sammen med Cardi B giver hun et modsvar til at ”lort på internettet”, der er blevet kastet efter hende de seneste par år.

Shawn Mendes & Tainy – Summer of love

Sommeren er ikke helt slut endnu, for vi har heldigvis Shawn Mendes. ”Summer of love” skulle eftersigende handle om at have levet sammen med kæresten Camila Cabello under corona-lockdown. Den er lavet i samarbejde med den puertoricanske reggaeton-musiker Tainy.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.