Zerb & The Chainsmokers feat. INK Addicted

Vi spiller nu: Zerb & The Chainsmokers feat. INK Addicted

Dsp Samykhabtani

NY MUSIK – UGE 3 – 2022

Her kan du læse og blive klogere på de seneste hits! I denne omgang der er nyt fra Lord Siva der indgår samarbejde med ”pap-svigerfar”, League of Legends-musik samt 70’er-lyd fra Nicklas Sahl:

Lord Siva – SOS / ABC PowerHit

Lord Siva er ude med ny single, og det bliver i familien, for den en nemlig lavet i samarbejde med ”pap-svigerfar” Thomas Helmig.

De to har længe snakket om at lave noget sammen, og sidste år mødtes de så i Helmigs studie, hvor Thomas spillede en demoversion af ”SOS”. Brian (Lord Siva) var vild med nummeret og tag straks et par hovedtelefoner på og begyndte at skrive en tekst og indsynge nummeret.

”SOS” bygger videre på den lyd Lord Siva har haft på sine seneste sange, som er kraftigt inspireret af den danske musikarv, som man må sige Thomas Helmig i den grad var med til at præge i 80’erne.

Imagine Dragons feat. J.I.D. – Enemy

De har nok været verdens største rockband de seneste 10 år – med kæmpestore hits som ”Radioactive”, ”Demons”, ”Believer” og ”Thunder”, der alle har streamet mere end 1 milliard gange. Og så er Imagine Dragons åbenbart også fans af spillet ”League of Legends”.

Allerede i 2014 lavede gruppen sangen ”Warriors” til verdensmesterskabet i ”League of Legends”, og nu har de gjort det igen.

Spillet er nemlig blevet til en animeret serie på Netflix med titlen: ”Arcane: League of Legends”, og den nye single ”Enemy” er titelmelodien til serien. Rapperen J.I.D.’s vers i sangen blev i øvrigt oprindeligt lavet til en sang, han arbejdede på med den nu afdøde rapper Mac Miller, som aldrig blev til noget.

Nicklas Sahl – Noise

Der kommer et nyt album fra Nicklas Sahl senere i 2022. Nu er der en ny smagsprøve ude i form af singlen ”Noise”.

Nicklas siger selv, at nummeret opstod på et tidspunkt, hvor han havde et ”Mark Ronson – flip”, og derfor er sangen også inspireret af den engelske musiker og producers organiske 70’er-lyd.
Nicklas Sahl tager i øvrigt på en mini-forårsturné i maj måned.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.