URO Godthåbsvej

Vi spiller nu: URO Godthåbsvej

D1ma

NY MUSIK – UGE 27 – 2023

I denne uge er både danske Saint Clara og D1MA klar med nye singler også er der også en lækker nyhed fra amerikanske sanger Taylor Swift.
Læs mere her:

Saint Clara – Progress / ABC PowerHit

Så er Saint Clara klar med en ny single, “Progress”, med et utroligt relevant og dybt budskab. Om teksten siger Clara selv:

Progress handler om, at give sig selv lov til at lade sine følelser strømme igennem dig og ikke gå og undertrykke dem. Det ender som regel i, at kroppen og sindet til sidst kulminerer i et stort virvar af kaotiske følelser og sammenbrud. Man skal lære sig selv, at det ikke er en dårlig ting at græde og mærke sig selv. Det er helt okay og slet ikke så farligt, at vise andre hvordan man har det. Det er meget sundere end at gå rundt alene og putte med tingene.”

På trods af det mere seriøse budskab er stemningen i sangen opløftende og en man hurtigt kan gå og synge med på.

D1MA – I know

Efter et vellykket debutalbum som udkom i marts, er D1MA nu klar med singlen “I Know”.  Hittet føles på sin vis som en sammenblanding af hans ”Drøm Mig Væk” og ”Don´t Phase Me”. Det er en blandingen af 80ér lyd og de nyere genrer af elektronisk musik der skaber D1MAs unikke stil og fortjente plads på musikscenen. ”I Know” er en forlængelse af D1MAs synthwave bølge, som startede ved hans 3. udgivelse ”Don´t Phase Me”. Singlen bygger på et Michael Jackson inspireret groov, med D1MAs unikke kendetegn der placerer ham mellem både rap og popsang.

D1ma

Taylor Swift – Karma

Den amerikanske singer-songwriter Taylor Swift har udgivet nummeret ”Karma” som kommer fra hendes tiende album ”Midnights”. Teksten i sangen omhandler hvordan Swift mener at hendes gode karma har givet hende gode ting i livet, modsat hendes kritikere. Musikalsk kombinerer hittet disco, electroclash og chillwave med elementer af techno og alternativ pop. Det er et nummer med en god balance mellem en vedhængende melodi og en kontroversiel tekst.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.