Shaboozey A bar song (tipsy)

Vi spiller nu: Shaboozey A bar song (tipsy)

Album Artwork

NY MUSIK – UGE 26 – 2023

Denne uges nye hits byder på et lækket varm, sommerlig og kærlig house-nummer fra Martin Jensen, Sam Feldt og Cocor Maynard samt et hit med The Weeknd fra den nye HBO serie “The Idol”
Læs mere her:

Martin Jensen & Sam Feldt feat. Conor Maynard – Unwanted / ABC PowerHit

Tre af musikindustriens største stjerner, Martin Jensen, Sam Feldt og Cocor Maynard, er gået sammen om det melodiske house-hit ”Unwanted”.  Det blomstrende sammenspil mellem de harmoniske klaverakkorder og den melodiske synthesizer giver en let stemning af sommer og håb. Det personlige og dybtfølte budskab i lyrikken mærkes tydeligt gennem Conor Maynards indlevende vokal. Kombinationen af alt dette gør hittet til et dance-nummer, der får hjerter til at slå.

Hvis du kunne tænke dig at opleve Martin Jensen, så er han en af de mange talentfulde kunstnere der optræder til ABC Beach Party, køb din billet her:

https://beachparty.dk/billetter/

Album Artwork

The Weeknd feat. Playboi Carti & Madonna – Popular

The Weeknd, som tidligere i år blev udnævnt til ´verdens mest populære artist´af Guinness World Record, er aktuelt med et nyt hit ved navn ”Popular”. Sangen er andet track fra serien HBO ”The Idol” og omhandler den desperate jagt efter at blive populær. På hittet gæster den amerikanske rapper Playboi Carti og ingen ringere end dronningen af pop, Madonna.  Vi kan glæde os til endnu mere musik fra The Weeknd der har annonceret, at han udgiver ny musik fra ”The Idol” soundtrack hver uge i forbindelse med at et nyt afsnit også kommer ud.

2b096d06c82a1704b608e21c8d12effe.999x999x1

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.