RAYE feat. 070 Shake Escapism

Vi spiller nu: RAYE feat. 070 Shake Escapism

Loc, Marwan, Uso

NY MUSIK – UGE 24 – 2023

Denne uges nye hits byder på et lækkert nummer fra irske Tom Grennan samt en dejlig hyldest til Aarhus fra L.O.C. som har samarbejdet med Marwan og USO.

Læs mere her:

L.O.C. feat. Marwan & USO – Hvassådair / ABC PowerHit

L.O.C. er aktuel med en ny single som er en hyldest til hans hjemby Aarhus, med titlen ”Hvassådair”. Den er skrevet samme med de to andre Aarhusianere Marwan og USO.  L.O.C. fortæller ”Hvassådair var soundtrack til utallige runder i tourbussen, uden nogensinde at ha” været indspillet, så det er en helt umådelig optur endelig at have fået det lavet. I selskab med de drenge bliver det aldrig nogensinde kedeligt!

Sangen udkommer lige til den største sommer tour i mange år for L.O.C. og han stikker bl.a. forbi ABC Beach Party, hvor du har mulighed for at opleve ham, køb billetter her:

https://beachparty.dk/billetter/

Loc, Marwan, Uso

Tom Grennan – How does it feel

Tom Grennan er klar med endnu et hit, ”How Dose It Feel”, som er fuldt med energi og et omkvæd man lyn hurtigt ikke kan lade være med at synge med på. Nummeret gik nr. 2 på engelsk radio og spilles nu også herhjemme. Hans numre er stærke radiosange og han har haft stor succes med b.la. ”All These Nights” som lå nr. 1 i England og ”Lionheart” som er lavet i samarbejde med Joel Corry. Han er ude med sit tredje album ”What If´s and Mabye” d. 16/06.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.