Beyonce Texas hold 'em

Vi spiller nu: Beyonce Texas hold 'em

Foto: Lasse Lagoni

NY MUSIK – UGE 23 – 2023

Så er der igen nye hits til DIG! I denne uge med en masse danske artister; Martin Jensen, Medina, Kind mod Kind, Ida Laurberg og Andreas Odbjerg, samt den engelske popdronning Dua Lipa med en single til den nye Barbie film.

Læs mere her:

Martin Jensen – Harry Styles / ABC PowerHit

Martin Jensen er pt. Danmarks største musikeksport med over 3 milliarder streams til dato, og derudover er han bl.a. kendt som X Factor dommer. Han er nu aktuel med en ny single, hvor han hylder det engelske popidol Harry Styles. Det er et nummer, som understreger den danske producers evne til at forene radiovenlige melodier, klub-energi og mindeværdige hooks. Nummeret ligger ud med et low key vers med en lækker rytmisk akustisk guitar. Derefter bygger den op til et bouncy EDM omkvæd fyldt med blæser karakter – et nummer det er svært ikke at bevæge sig til.

Dette store talent, Martin Jensen, kan DU opleve live til ABC Beach Party, køb din billet nu:

https://beachparty.dk/billetter/

Dua Lipa – Dance the night

Dua Lipa, som blev udråbt til Englands nye popdronning efter hendes fantastiske debutplade fra 2017, er nu ude med en ny single ”Dance The Night”. Det er ikke den første single fra et kommende album, men den første som også er et soundtrack nemlig til den kommende Barbie-film. Filmen er en live-action om den kendte dukke fra Mattel med parret Barbie (Margot Robbie) og Ken (Ryan Gosling).

Nummeret giver en god fornemmelse af, at Barbie og Ken bestemt ved, hvordan man holder en fest. Der er ikke sparet på noget med energiske strygere, chimes og slap-bas, så du kan uden tvivl danse hele natten til denne single.

Ida Laurberg & Andreas Odbjerg – Jeg ka’ rigtig godt li’ dig

Ida Laurberg udgav sidste år storhittet ”Terrier” og er nu klar med opfølgeren med Andreas Odbjerg ”Jeg Ká Rigtig Godt Lí Dig”. ”Den handler om den slags ulykkelig kærlighed, hvor to mennesker holder helt vildt meget af hinanden, men på to vidt forskellige måder.” fortæller Ida selv om teksten. ”Det har været en virkelig fantastisk, nervepirrende og lærerig oplevelse at skifte til at skrive dansksproget musik. Jeg havde ikke regnet med, at det ville være så sjovt at skrive på dansk og få så meget af min humor og personlighed med i tekstuniverset.”

I løbet af sommeren skal Ida spille på flere festivaler heriblandt ABC Beach Party, så hvis DU har lyst til at opleve hende og mange flere så køb din billet nu: https://beachparty.dk/billetter/

Podcast Ida L Bp2022

Kind mod Kind feat. Medina – Love isn’t easy

Kind mod Kind og Medina er gået sammen om hittet ”Love Isn’t Easy”, en følsom sang om svær kærlighed, med underlægning af et lækkert house-beat. Selvom teksten er tung er melodien opløftende og er et fedt sommerhit. Kind mod Kinds forsanger Julius Amdisens følsomme falset passer perfekt sammen med den velkendte stemme af Medina.

Kind mod Kind var i gang med en demo, som var et nyt kapitel for bandet, men samtidig lød nostalgisk, ligesom Medina. Kind mod Kind havde indtil nu ikke lavet samarbejder med andre artister, men med Media gav det mening. Hun var heldigvis ikke i tvivl om at deres samarbejde om denne sang bare skulle ske.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.