Calvin Harris & Rag n Bone Man Lovers in a past life

Vi spiller nu: Calvin Harris & Rag n Bone Man Lovers in a past life

Page Four Altid Dig Artwork

NY MUSIK – UGE 22 – 2024

Masser af nye hits i denne uge fra bl.a. Page Four, Post Malone og CYRIL. Derudover er der også den nye fodbold EM sang fra Malte Ebert.

Læs mere her:

Page Four – Altid dig

Page Fours nye single “Altid Dig” er en hyldest til kærligheden og alle dens falsetter. De fortæller selv: “Den der uundgåelige følelse man har overfor en person som man altid vil vælge lige meget hvad.”

Dette ses også på første linje af sangen “Måske en dag det her kunne blive en god historie.” Til dette siger drengene “Man ved godt at der er mange op og ned ture men forhåbentligt sidder vi der til sidst som bedsteforældre foran pejsen

Page Four Altid Dig Artwork

CYRIL – Stumblin’ in

CYRIL er født og opvokset i New South Wales i Australien. Han har spillet bas, guitar, klaver og trommer, siden han var barn og har også kastet sig over DJ’ing og produktion.

I slutningen af 2023 udgav han “Stumblin’ In”, der oprindeligt blev indspillet af Suzi Quatro og Chris Norman. Den begynder nu at vokse flere steder i verden og har passeret 145 mio. streams på tværs af platforme, så den kunne godt gå hen og blive én af sommeren helt store radiohits.

Kygo feat. Zak Abel, Nile Rodgers – For life

Kygo har sammen med Ava Max haft et af de største hits i år med  “Whatever”, der peakede som #4 på dansk radio.  Nu kommer Kygo med opfølgeren “For Life”, der er bygget over Modjo’s ’Lady (Hear Me Tonight) her sunget af Zak Abel, og med Nile Rodgers fra Chic på guitar. Hans band Chic stod for “Soup For One” som Modjo så samplede.

Malte Ebert & Herrelandsholdet – Kongen af Danmark

Malte Ebert, der tidligere gik under navnet Gulddreng, har skrevet Danmarks officielle sang til EM i fodbold.

Sangen har fået navnet ‘Kongen Af Danmark’, og den handler blandt andet om Malte Eberts egen kærlighed til herrelandsholdet.

Post Malone feat. Morgan Wallen – I had some help

Post Malones nye single “I Had Some Help” har allerede nået 76,4 millioner streams og har derfor allerede slået hans tidligere single med Taylor Swift “Fortnight” som den mest streamede på en enkelt uge i år.

“I Had Some Help” reflektere tendensen med kombinationen mellem Pop- og Countrymusik som har indvundet stor popularitet i løbet af de seneste par år. Country er altså godt på vej ind i den mainstreame Pop lyd, blandet andet med et af det største albums i år fra Beyoncés, nemlig Cowboy Carter. Post Malone er selv ved at gøre klar til at udgive et helt Country album.

 

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.