Paul Russell Lil boo thang

Vi spiller nu: Paul Russell Lil boo thang

Podcast Kato Bp22

NY MUSIK – UGE 20 – 2024

I denne uge er det nyt samarbejde mellem Djämes Braun og Kato, samt engelske hits fra bl.a. Artemas, Shaboozey Purple Disco Machine og Benjamin Ingrosso.

Læs mere her:

Djämes Braun & Kato – EURODANCE

Djämes Braun og Kato har kendt hinanden i mange år og lavede også et par hits sammen for små 10 år siden.
Men nu har drengene igen fundet sammen på et nyt track, som fejrer deres kærlighed til årtiet, hvor de to var teenagere – og musikken var eurodance.

Podcast Kato Bp22

Artemas – I like the way you kiss me

Singer-songwriter Artemas, som har rødder i England og Cypern, er klar med en ny single “I like the way you kiss me”. Nummeret er under genren alternativ pop med en følelse af 80´er og pulserende synths. Præsentere en historie om et strandet forhold hvor han og partneren er usikre på hvor hinanden står. Til sidst indrømmer han, at han har mere fokus på sex end følelser bl.a. i sætningen: “by pushing harder for the physicality

 

 

Purple Disco Machine Benjamin Ingrosso Nile Rodgers – Honey boy

Benjamin Ingrosso var på klub i Stockholm, og fik ideen til omkvædet, som han nynnede på sin telefon, arbejdede videre med dagen efter, sendte til Purple Disco Machine, der tog fat i guitarlegenden Nile Rodgers og så sangerinden Shenseea, og så var holdet sat til ’Honey Boy’.

’Honey Boy’ er classic funk disco, som møder moderne pop, sat sammen af en af hovedkræfterne bag discoens revival, Purple Disco Machine, og én af dem, der nærmest opfandt den: Nile Rodgers fra Chic.

Sangen er sunget af den svenske popstjerne Benjamin Ingrosso, der lige har haft et hit med ’Kite’, og tidligere sammen med Alan Walker hittede med ’Man On The Moon’. På ’Honey Boy’ høres også den jamaicanske sangerinde Shenseea, der sang duet med Charlie Puth på Calvin Harris ’Obsessed. Hun har også arbejdet med Major Lazer og Kanye West.

Shaboozey – A bar song (Tipsy)

Den amerikanske sanger Shaboozey er ude med sin nye single “A bar Song (Tipsy)”. Sangen er mixet sammen med J-Kwon´s single “Tipsy” fra 2004. Sangens tekst omhandler fortælleren som er frustreret af sit hårde arbejde og kommer ud med sine frustrationer ved at drikke alkohol på en bar.

 

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.