Benjamin Hav Husk at vær' happy

Vi spiller nu: Benjamin Hav Husk at vær' happy

Ericka Jane Ttboyh Profilbillede

NY MUSIK – UGE 20 – 2023

Så skal vi til det igen – nye hits! I denne uge er der ny musik fra den danske rapper Lamin, som inviterer dig på gæstelisten på den varmeste klub i København, hvor intet mangler – samt et stærkt sommerhit som hyldest til det feminine fællesskab med danske Ericka Jane, Dopha og BBYBITES.

Læs mere her:

Lamin – Baddies & draries / ABC PowerHit

Lamin aka Lams må siges at være det helt store stjerneskud på den danske rapscene lige nu. Lamin har til trods for sin relativt korte tilstedeværelse i spotlightet, vist sig at være en unik artist med en særlig kreativ udfoldelse i et figurativt tekstunivers. Det kom særligt til udtryk på sidste års store albumudgivelse “Kronisk Skeptisk”, der talte hits som “Gode Dage, Gode Drinks” og “Window”.

Den 28-årige rapper fik sit store gennembrud i 2021 med debutalbummet “Hva ved de om Lams” og fællesprojektet “Ny Agenda” med Artigeardit. På udgivelsesfronten ligger Lamin heller ikke på den lade side og udsender nu en single til sommeren, kaldet “Baddies & Draris”. I omkvædet på partystarteren “Baddies & Draries” udbryder Lamin, “Hvor’ min baddies?” efterfulgt af “Hvor’ min’ draries?”, hvortil der bliver skrålet (og skålet!) i kor. Lamin er på klubben og der er ikke dét der mangler. Lamin, får dig på gæstelisten på den varmeste klub i København, giver dig en Ride The Wave t-shirt på og lader dig være en del af holdet og af festen.

Lamins succes mundede for nyligt ud i en komplet udsolgt danmarksturné i foråret 2023. Han kan nu kigge på en sommertour-plakat med intet mindre end 15 danske festivaler, bl.a. ABC Beach Party hvor billetsalget allerede er startet!

Køb din billet her: ABC Beach Party billetter

Lamin Pressebillede

Ericka Jane, Dopha, BBYBITES – Come sit with us / ABC PowerHit

Tre danske kvindelige sangere har slået sig sammen i et stærkt sommerhit ”Come Sit With Us”. Ericka Jane, Dopha og BBYBITES’ nye powersang er en antidote til scenen i den populære 00’er-film ”Mean Girls”, da karakteren Regina George satte sig ved trioens bord i den hierarkiske high school-kantine.  Den musikalske venindegruppe inviterer dig og alle andre til bords. Et bord, hvor der er plads til alle, og hvor man ophøjer hinanden og hinandens succeser.

”Come Sit With Us” er en hyldest til det feminine fællesskab og huser guldkorn som: “My story is a bestseller book, If you don’t know me then I think you should” “In a small town you can’t dream big. Says WHO? Look what I just did”

En af de tre dygtige kunstnere, nemlig Ericka Jane, kan du opleve til ABC Beach Party til sommer, billetsalget er allerede startet!
Køb din billet her: ABC Beach Party billetter

Come+sit+with+us+2

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.