Conan Gray Lonely dancers

Vi spiller nu: Conan Gray Lonely dancers

Aw+ +djämes+braun+ +lalandia

NY MUSIK – UGE 15 – 2024

I denne uge er der ny musik fra Djämes Braun feat. Ude Af Kontrol, Jax Jones og Zoe Wees samt Trinix.

Læs mere her:

Djämes Braun feat. Ude Af Kontrol – Lalandia

Djämes Braun er i gang med et større releaseflow her i 2024, og næste single er resultatet af det mangeårige bekendtskab med Ude Af Kontrol, der startede deres karriere nogenlunde samtidig som Djämes Braun for cirka 10 år siden.

De har ved flere lejligheder talt om at lave noget sammen, og i år gik de i studiet og på én dag fik lagt grundstenene til ”Lalandia”, der udkommer 12. april. Med ”Lalandia”, som den latinske betegnelse for Lolland, trækkes tråde tilbage til dér, hvor det hele startede for Lasse Kramhøft aka Pilfinger aka Djämes Braun. Med legende kækhed trækkes Lalandia ind i klubbens gulv som omdannes til en fælles legeplads for Djämes Braun og Ude Af Kontrol, og du skal med!

Jax Jones & Zoe Wees – Never be lonely

Jax Jones er kendt for nogle fantastiske samarbejdspartnere, inden for det sidste år alene har han bl.a. arbejdet med Calum Scott på “Whistle” og med D.O.D. på “Need you now”.

Nu har DJén udgivet sit bedste samarbejde med Zoe Wees og Pokemon. Jax Jones fortæller at han fandt på beatet til sangen også skulle han bruge nogen til at synge til det. Han befandt sig på et hotel i Singapore da han pludselige høre en sang over højtalere som var af tyske Zoe Wees. Han sender hende en besked og rejser til Tyskland for at optage sangen med hende. Det to kun en enkelt dag og optage sangen og Zoe gjorde det hele siddende på gulvet.

 

Trinix – Hotstepper

Trinix har lavet en cover-version af Ini Kamoze´s “Here Comes the Hotstepper” fra 1995.

 

 

 

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.