Justin Bieber Hold on

Vi spiller nu: Justin Bieber Hold on

Sweetestpie

NY MUSIK – UGE 12 – 2022

Vi har fyldt flere dejlige hits i playlisten til dig. I denne uge er der ny musik fra Jon Nørgaards projekt Tvilling, lyden af sommerferie i Sydeuropa fra Inna feat. Sean Paul, en kæmpe collab med Megan The Stallion og Dua Lipa, og så har Joel Corry været i studiet med David Guetta igen. Læs mere her:

Tvilling – Gloria / ABC PowerHit

I 2020 søsatte Jon Nørgaard sit nye musikalske projekt “Tvilling”, som har givet os en hel stribe hits, der alle var baserede på samples af store danceklassikere.

Det blev også til et collab med Hedegaard og amerikanske Echosmith på nummeret ”100 years”. Nu er Tvilling ude med singlen ”Gloria”, som ifølge Jon er starten på et nyt kapitel, rent musikalsk, og noget af det bedste han har været med til at lave.
Og så er der tilsyneladende gemt en lille hyldest i sangen til Jons all-time yndlingsband TOTO.

Inna feat. Sean Paul – Up

Den rumænske sangerinde Inna fik sit store gennembrud i 2008, da hun udsendte sin debutsingle ”Hot”, som blev et kæmpe stort hit over hele Europa. Siden da har hun udsendt hele 8 albums.

Hendes seneste single ”Up” er hendes 5. nummer 1 hit i hjemlandet Rumænien, og efterfølgende er sangen også kommet i en ny udgave med vokaler fra dancehall-legenden Sean Paul. Det lugter af sol og sommer på en lækker ferie til Sydeuropa.

Joel Corry x David Guetta x Bryson Tiller – What would you do

Sidste år arbejdede Joel Corry og David Guetta sammen for første gang, da de lavede ”BED” sammen med den britiske sangerinde Raye. Sangen blev et top 10 hit i næsten hele Europa.

Nu har de to djs været i studiet igen, og denne gang har de fået den amerikanske sanger Bryson Tiller med på vokaler. Ham husker du sikkert fra DJ Khaleds kæmpehit ”Wild thoughts” i 2017, hvor han sang sammen med Rihanna.

Megan Thee Stallion & Dua Lipa – Sweetest Pie

“Sweetest pie” er et power-samarbejde mellem to af de største kvindelige artister i verden lige nu. Det hele startede sidste sommer, da Megan i et interview udtalte, at hun synes, at Dua Lipa var ”fire”, og hun ville elske at lave et samarbejde med hende.

En af Dua Lipas fansider på Instagram delte klippet, og sangerinden svarede lynhurtigt ”i love youuuuu @theestallion LET’S GET IT”.  ”Sweetest pie” er i øvrigt første single fra Megan The Stallions næste album.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.