Taylor Swift feat. Post Malone Fortnight

Vi spiller nu: Taylor Swift feat. Post Malone Fortnight

Uro Podcast

NY MUSIK – UGE 10 – 2024

I denne uge kan du glæde dig til hits fra URO, Beyoncé, Charlie XCX, samt flere.

Læs mere her:

URO – Bare en dreng / ABC PowerHit

URO har lige været #1 på radio med ’Godthåbsvej’, og ’Føles Godt’ peakede på andenpladsen, men er nærmest vokset til en ’ny-klassiker’. URO rammer igen plet med sin nye single ‘Bare En Dreng’, der er en fortælling om at vokse op, og alligevel være usikker, og et legebarn. På ’Bare En Dreng’ viser URO igen, at han kan sætte ord på det svære, og samtidig gøre det let og catchy.

Popmusik med mening. ’Godthåbsvej’ og ’Føles Godt’ har ikke bare været store radiohits, men også streamet flere millioner.

Uro Podcast

Beyoncé – Texas hold em

’Texas Hold ’Em’ med Beyoncé får fat på listerne, og er gået countryvejen, og mange følger efter. Ikke bare en lille inspiration, et element af en sang, men ’all in’.

Morgan Wallen, Luke Combs, Zach Bryan og selvfølgelig Taylor Swift er tidens store globale pop/countrynavne, og nu fra Houston, Texas: Beyoncé. Det bliver stort !

Den 29. marts følger albummet ’Act II’, der er andet album i hendes ’Renaissance trilogi’.

Charli XCX – Von dutch

Britiske Charli XCX er klar med sin nye single “Von Dutch”.

Sangen har Charli XCX skrevet sammen med sin faste samarbejdspartner Finn Keane, kendt professionelt som Easyfun. Keane har også produceret singlen.

Charli XCX har rundet mere end 6 milliarder globale streams og har igennem årene samarbejdet med flere af de største artister, herunder Lizzo på “Blame It On Your Love” og Troye Sivan på airplay-hittet “1999”, der peakede som #11 herhjemme.

Galantis, David Guetta & 5 Seconds of Summer – Lighter

Galantis slår sig sammen med internationale ikoner!

DJ og producer David Guetta og pop-rockbandet 5 Seconds Of Summer er nemlig med på deres nye single “Lighter”. Sangen er produceret af Christian “Bloodyshy” Karlsson, David Guetta, Michael Clifford m.fl. og har 5 Seconds Of Summer frontmanden Luke Hemmings på vokal.

“Lighter” er akkompagneret af et smuk strygerarrangement af Stockholm Studio Orchestra, der løfter den positive up tempo stemning på tracket, der er som skabt til radio. Galantis har over 8 milliarder streams på tværs af platforme på verdensplan.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.