Dillistone & Medina Weightless

Vi spiller nu: Dillistone & Medina Weightless

Christopher Fallsohard Artwork

NY MUSIK – UGE 10 – 2021

På Radio ABC der elsker vi hits – både danske og internationale.
Her er de nyeste hits, som er tilføjet i vores playliste i uge 10.
Bliv klogere på dem her:

Christopher – Fall so hard (ABC POWERHIT)

I 2011 debuterede Christopher med ”Against all odds”, og siden da har vi fulgt ham gennem tykt og tyndt. Nu 10 år senere er han blevet far for første gang, og ”Fall so hard” er en sang, han har skrevet til datteren, inden hun var født.

Christopher fortæller om sangen: ”Den opstod hjemme på mit eget klaver midt om natten. Jeg vidste, at jeg ville skrive en sang til min datter, og at det ikke skulle være en vuggevise. Det skulle være en uptempo sang med et optimistisk og positivt budskab.”

“Jeg tænkte over alt det, folk gik og sagde til mig: Alt det der med, at nu ændrer livet sig. Nu er der pludselig en person, som er vigtigere end dig selv. Men der er det ved netop den her kliché, at den virkelig passer. Man står virkelig der og fra det ene øjeblik til det andet, bliver du jo nærmest biperson i dit eget liv.” siger Christopher

Christopher Fallsohard Artwork

Alex in Black feat. Andrea Grau – Talkin’ bout a revolution

“Talkin ‘bout a revolution” er en cover af Tracy Chapmans klassiker fra 1988. Den kommer fra den spanske DJ Alex in Black, som for nylig vendte tilbage til den professionelle musikscene efter 25 års pause.

Formålet med sangen er ifølge Alex selv, at som følge at den globale pandemi, så er der behov for at revolutionisere systemet, og få magthaverne til at ændre deres politik og sætte det mest vigtige i fokus: mennesket!

Det er i øvrigt første single i en serie af nye produktioner fra Alex in Black, som vil genoplive nogle af de bedste musikalske kreationer fra 80erne og 90erne, som han mener den nye generation ikke må gå glip af.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.