Thor Farlov & Kundo Noget si'r mig

Vi spiller nu: Thor Farlov & Kundo Noget si'r mig

By Ruud Baan (6)

NY MUSIK – UGE 1 – 2022

Velkommen til 2022!
Vi har tilføjet flere hits som passer godt til dit nytårsforsæt, til isolationen samt hvad du måtte have af udfordringer i starten af det nye år.

Armin van Buuren x The Stickmen Project – No Fun (ABC PowerHit)

De seneste 20 år har den hollandske dj Armin van Buuren uafbrudt ligget i top 5 på den legendariske DJ Mag Top 100 liste over de mest populære djs i verden. Faktisk har han været nr. 1 på listen hele 5 gange. Og der er stadig fuld fart på den hollandske trance-konge.

I 2021 arbejdede han blandt andet sammen med sin svenske kollega Alesso på sangen ”Leave a little love”, og det blev også til en collab med den australske dj Timmy Trumpet på ”Anita”. På hans nye single ”No fun” har dj-legenden teamet op med den britiske dj-duo The Stickmen Project.

Adele – Oh my God

Sidste år meldte Adele sit comeback efter en pause på 6 år. Den første single ”Easy on me” blev et stort hit, og da albummet ”30” udkom i november, slog det alle rekorder og gik nummer 1 i mere end 65 lande.

Da albummet udkom var ”Oh my God” klart det nummer, der fik flest streams, og derfor nok også det naturlige valg til den næste single. Imodsætning til den store ballade ”Easy on me”, så er ”Oh my God” en mere uptempo sang med elementer fra både r’n’b og dancepop.

MØ – Brad Pitt

Det er næsten 4 år siden MØ udsendte albummet ”Forever Neverland”, men ventetiden er snart slut. Den 28. januar udkommer ”Motordrome”, som er den fynske sangerindes 3. album.

Vi har allerede fået en smagsprøve i form af singlen ”Live to survive”. Den nye single hedder ”Brad Pitt” – opkaldt efter Møs store ”barndoms-crush”, men den handler samtidigt om, at man ikke behøver at være en Hollywood-stjerne for at skinne, men at man er god nok, som man er.

Tom Grennan – Don’t break the heart (Billen Ted remix)

Sidste år udsendte den engelske sanger albummet ”Evering Road”. Evering Road er en gade i London, hvor Grennan boede med sin ekskæreste, og deres breakup var delvis inspiration til albummet.

Nu er der kommet en deluxe udgave af albummet, som både indeholder hittet ”Little bit of love”, hans store sommerhit med Calvin Harris ”By your side”, og den nye single ”Don’t break the heart”, som vi spiller i et remix fra den britiske producer-duo Billen Ted.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.