Teddy Swims Lose control

Vi spiller nu: Teddy Swims Lose control

Icekidd Balaclava Artwork

NY MUSIK – UGE 09 – 2024

I denne uge er der lækker ny musik fra tre danske kunstnere; ICEKIID som er ugens ABC Powerhit også er Tobias Rahim og D1MA gået sammen og lavet et fantastisk sommerhit.

Læs mere her:

ICEKIID – Balaclava / ABC PowerHit

På forårets første dag udgiver ICEKIID sin nye single ’Balaclava’

Det kommende musikalske forløb er en udforskning af det afrikanske rytme- og lydunivers, som han virkelig kastede sig ud i sidste år under sin rejse til Nigeria og Ghana.

På ’Balaclava’ hylder ICEKIDD den kultur og de rytmer, som han har så indgående et kendskab til, og med masser af god energi, varmer han op til sommer og en festlig kommende EP.

ICEKIID stod sammen med Artigeardit bag et af sidste sommers hits med ’Jumeirah’, og tilbage i 2020 hørtes ’Errudumellahvad’ overalt, og er en ny-klassiker i dag med næsten

Icekidd Balaclava Artwork

Tobias Rahim feat. D1MA – Bellevue

Tobias Rahim og D1MA for første gang sammen, på ’Bellevue’ som handler om at gå fra mørke, til lys. Tobias Rahim og D1MA har savnet solen alt for længe, og når de tager os med på roadtrip og synger ”ruller langs Bellevue i en luksus leasing ”leasing”… føles sommeren føles ikke så langt væk.

D1MA og Tobias Rahim, to af de allerstørste danske musiknavne, begge med over 600.000 månedlige Spotify lyttere, er for første er gået sammen på samme sang: ’Bellevue’.

Tobias Rahim er med ’Stor Mand’, ’Mucki Bar’, ’Flyvende Faduma’, der alle har været #1 på stream og radio, og samlet over 300 millioner streams et af de allerstørste musiknavne. D1MA er de senere år med ’Drøm Mig Væk’, ’I Know’ og ’Moonlight’ gået #1 på Spotify og har over 100 mill. streams.

Vær klar til at cruise sommeren i møde med Tobias Rahim og D1MA ”Nogen gange er tømmermænd bedre end selve festen”

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.