Ella Henderson feat. Rudimental Alibi

Vi spiller nu: Ella Henderson feat. Rudimental Alibi

Aw+ +lucy+ +født+på+ny

NY MUSIK – UGE 08 – 2024

I denne uge kan du glæde dig til et væld af nye hits, intet mindre en 7 styks. Det er bl.a. fra danske Lucy, Pil og store udenlandske artister som Becky Hill, Calvin Harris og Dua Lipa.

Læs mere her:

LUCY – Født på ny / ABC PowerHit

LUCY består af Sylvester Spangenberg (vokal), Jens Bjerre (bas), Sofus Koed Pedersen (guitar) – som har kendt hinanden og spillet musik sammen det meste af livet – og Bertram Thorsen (trommer), der kom med i bandet i sommeren 2022. Nu er de klar med deres nye single “Født På Ny”.

Sylvester fortæller: “Født på ny er en historie om de venner man har, for hvem festen aldrig slutter. Det bittersøde og komplekse i at være ung og dum.”

Har du set LUCY live er du ikke i tvivl om at de er et liveband.

Sylvester: “Vi begyndte at spille musik for at komme væk fra beton og folkeskoler. Vi vil bare gerne ud og spille koncerter og udgive noget musik. Det er meget naturligt for os at stå og spille musik på en scene. Og det er et kæmpe privilegie.”

Becky Hill feat. Sonny Fodera – Never be alone

Becky Hill har 2 år i streg vundet en BRIT Award for ’Best Dance Act’ og samlet set har hun over 10 millarder streams fordelt over hits som blandt andet ’Remember’, ’Lose Control’, ’My Heart Goes (La Di Da)’ og ’Crazy What Love Can Do’ – der også alle har kunnet høres på dansk radio.

Nu er den britiske dancedronning tilbage med et splinternyt track, ’Never Be Alone’ der trækker på klubkulturen og blander dance-divaens stemme med Sonny Foderas produktion med dunkende beats, synths og dub bas. Det er første gang Becky Hill samarbejder med Sonny, der tidligere har arbejdet sammen med artister som Tiesto, Diplo og 21 Savage og spillet på festivaler lige fra Coachella til Tomorrowland.

 

 

Calvin Harris & Rag n Bone Man – Lovers in a past life

Calvin Harris og Rag’n’Bone er gået sammen igen, næsten præcis fem år efter, at de storhittede med ’Giant’, med over 1,6 milliarder streams.

‘Lovers In A Past Life’ er en kæmpe popsang, hvor Rag’’n’Bone Mans kraftfulde vokal får plads ovenpå en ny og anderledes produktion fra Calvin Harris, der er gået nye veje, med bl.a. mere guitar, men stadig så det fungerer optimalt både i morgenradioen og til festerne.

Calvin Harris har lige været #1 på både den engelske og amerikanske dancechart med ’Body Moving’ som han lavede med Eliza Rose. Han storhittede med Ellie Goulding med ’Miracle’, der lå #1 i England i otte uger, og hittede sidste år også med ’Desire’ sammen med Sam Smith.

Rag’n’Bone Man slog igennem i 2016 med ’Human’, der var #1 i mange lande, og var #1 på dansk radio. I 2019 hittede han med ’Giant’ med Calvin Harris.

’Lovers In A Past Life’ lyder som et af forårets hits, og en TYK streg under, at Calvin Harris er verdens førende DJ/Producer, og Rag’n’Bone Man en fantastisk sanger.

Conan Gray – Lonely dancers

Sanger, sangskriver og genration Z pop konge Conan Gray udgiver hans bands nye single “Lonly Dancers”. Hans kommende album “Found Heaven” vil indeholde denne single. Albummet er lavet i samarbejde med den legendariske Max Martin som også har samarbejdet med navne som The Weeknd, Adele og Ariana Grande.

 

 

Dua Lipa – Training season

Det 3 x GRAMMY og 6 x BRIT-prisvindende globale popkraftværk Dua Lipa annoncerede tidligere på måneden sin nye single “Training Season”. “Training Season” er den anden single fra Duas kommende album. Datoen er endnu ikke afsløret, men i sidste uge afslørede Dua hos Jimmy Kimmel at det IKKE udkommer på Leap Day (29. februar). I interviewet afslørede hun også at hun har skrevet 97 sange til det nye album, og ud fra dem valgt de stærkeste.

Dua Lipa om “Training Season”: “I had been on a string of bad dates, and the last one was the final straw. The next morning, I arrived to the studio and I immediately declared TRAINING SEASON IS OVER…. while it is obviously about that feeling when you are just absolutely done telling people…men specifically in this case, how to date you right; it is also about my training season being over and me growing with every experience.”

“Training Season” kommer i kølvandet på hendes seneste globale hit “Houdini”, der i skrivende stund ligger #1 på den danske airplay chart og #30 på Spotify (peak 12).

Ella Henderson feat. Rudimental – Alibi

Den multi-platinsælgnede Ella Henderson er klar til at kickstarte 2024 med sin nye single “Alibi” sammen med Rudimental. “Alibi” sampler den ikoniske klassiker “Gangsta’s Paradise” fra Coolio & L.V.

Pil – Gangen

Den 9. februar 2024 udgiver sanger og sangskriver Pil albummet “Hvis Du Tør At Drømme.” Her inviterer hun lytteren med ind i sit popunivers, hvor det er helt acceptabelt at give sig hen til musikken og danse frit, selv når livets konflikter og problemer udforskes. På “Hvis Du Tør At Drømme” dykker Pil dybt ned sine egne personlige erfaringer og folder dem ud i sangtekster og musik, der skal skabe et musikalsk fællesskab.

Engang troede jeg, at alle mine sange skulle være ballader. Men så begyndte jeg at lægge mærke til, at det interessante ligger lige dér, hvor kontrasterne er allerstørst. Derfor føles det helt rigtigt, at selvom emnerne er tunge, så er melodierne mere optimistiske og lette at synge med på. Jeg kan godt lide idéen om at give de tunge ting plads i et opløftende univers, så det ikke bliver tungt med tungt på. Man kan stå på et proppet dansegulv og samtidigt føle sig uendeligt ensom – men hvis man kan skråle dén følelse ud, i stedet for at gøre sig lille med den, så hjælper det. Og der ligger noget ekstremt lindrende i erkendelsen af, at andre kan have det på samme måde,” fortæller Pil.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.