Zara Larsson You love who you love

Vi spiller nu: Zara Larsson You love who you love

Aw+ +djämes+braun+ +livet

NY MUSIK – UGE 07 – 2024

Masser af ny musik i denne uge bl.a. fra danske Djâmes Braun som har hold en 4 års pause men nu er han stærkt tilbage. Der er også musik fra; Jonah Blacksmith, Jung Kook & Usher, Kygo & Ava Max og mange flere.

Læs mere her:

Djâmes Braun – Livet / ABC PowerHit

Djämes Braun har eksisteret siden 2012, samlet mere end 100 mio. streams og har været nomineret til priser til både DMA, Zulu Awards og DJ Awards, og har bla vundet Årets Hit & Årets Producer.

I årenes løb er det blevet til over 36 millioner views på YouTube, over 100 millioner streams på Spotify, 1 år konstant i Top 10 på hitlisterne, samt deltagelse i TV2’s “Toppen Af Poppen”. Alle Djämes Brauns singler fra debutalbummet har opnået guld eller platincertificeringer.

På trods af en udgivelsespause på knap 4 år har Djämes Braun spillet 50 koncerter om året, og Lasse ”Pilfinger” Kramhøft har produceret og skrevet for andre artister, som fx. Lamin, Tessa og Benjamin Hav. Desuden har han arbejdet sammen med Chris Brown, Justin Bieber, Da Baby og Lil Wayne.

Djämes Braun har Lasse Pilfinger alene ved roret. Der er masser af ny musik på vej og det nye forløb kulminerer med et album om et års tid. Første single i det nye forløb er ”Livet”: en vital hyldest til følelsen af uovervindelighed og håb. Symbolsk afbilledet på coveret ses en ubekymret 20-årig Lasse, der på trods af bilsammenbrud i stegende hede i Death Valley midt i et 6 ugers roadtrip på tværs af USA i 1999, indfanger troen på at alt kan ske og at det nok skal gå!

Jonah Blacksmith – Up

Jonah Blacksmith fik deres helt store gennembrud forrige år med hittet “House On Fire”, der stadig ligger på hitlisterne og har rundet 12 millioner streams. Nu starter et nyt forløb for bandet med den nye single “Up”, som er lavet i samarbejde med Frederik og Fridolin Nordsø.

“Up” handler om den skrøbelige råstyrke, der ligger i at kaste sig ud i at bygge et kærlighedsliv op sammen som par eller som familie, og om at ville skabe et fundament man kan bygge på sammen i erkendelse af, at tosomhed også er hårdt arbejde. Men sangen kredser ligeledes om den nærmest ubeskrivelige lykkefølelse, man til tider rammes af, når man ellers tør give slip og satse alt på kærligheden til et andet menneske – for derigennem at genfinde troen på såvel sig selv som hinanden.

Sangskrivere og frontfigurer Thomas og Simon Alstrup:

Up” er en tempofyldt hyldest til kærligheden og det sammenhold, der bærer igennem både gode og svære tider. Det er en sang, der også forsøger at indramme den vigtige tyngde som ikke mindst de vanskelige perioder, man gennemgår sammen, har for en relation på sigt.

Jung Kook & Usher – Standing next to you

Jung Kook er kommet med han remix af den nye single “Standing Next to You” featuring Usher. I den nye version af hit singlen synger de to sammen som en duet.

“Standing Next to You” er en af de 11 numre der er på Jung Kooks debut solo album Golden, hvilket allerede indeholder Ed Sheeran, Shawn Mendes og Major Lazer som sangskrivere og producere. Albummet, som blev udgivet tidligere på måneden, har også artister som Latto i “Seven”, Jack Harlow i “3D”, Major Lazer i “Close to You” og DJ Snake i “Please Don´t Change”.

Kygo & Ava Max – Whatever

Det er et af de allerstørste hits fra 00’erne, Shakira’s ’Whenever, Wherever’ som Kygo og Ava Max har lavet deres fælles single ’Whatever’ ud fra.

Flere af linjerne fra originalen synges forrygende, mens Kygo fletter sin signatur Tropical House ind i bunden på en af latinpoppens største klassikere.

Kygo fik et kæmpehit med sit remake af “Higher Love” med Whitney Houston.’s vokal, så fulgte ”What’s Love Got Do With It” med Tina Turner, og sidste år kom ’Say Say Say’ med Michael Jackson og Paul McCartney.

Ava Max er bedst kendt for ’Sweet But Psycho’ der var et globalt hit, og gik #1 på dansk radio. Senest har hun været på hitlisterne med ’Car Keys’ (Ayla) med Alok.

Kygo arbejder på nyt album, der kommer her til foreåret. Han slog igennem i 2014 med ”Firestone” sunget af Conrad Sewell og ”Stole The Show” med Parson James.

 

SKINZ – Chancen

SKINZ har for alvor haft fart på det seneste års tid med med tre store hits, der samlet har over 10 millioner streams.

På ’Chancen’ stopper Skinz lidt op, og er inspireret af en af alletiders mest succesfulde sound, den ikoniske lyd fra The Neptunes, og har lavet en super dansabel popsang, med et hook der sætter sig fast: ’Får musikken til at stoppe…. Du siger til, når den skal droppe’ De linjer sammen med et klap, er allerede brændende varm på TikTok med over 1700 video creations på kort tid.

SKINZ har over 42.000 følgere på TikTok, væsentlig flere end bl.a. Kesi, Gilli, Lamin, D1ma m.fl. Med over 25 millioner af streams af ’Jeg Har En Pige’, og over 12 millioner af ’Malibu’ slog SKINZ for alvor igennem.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.