Malte Ebert & Herrelandsholdet Kongen af Danmark

Vi spiller nu: Malte Ebert & Herrelandsholdet Kongen af Danmark

Top 50 Stefan

NY MUSIK – UGE 06 – 2024

Denne uge nogle fede danske singler på tapetet plus et amerikansk pust.

Læs mere her:

Baloosh – Stemmer / ABC PowerHit

Baloosh udgiver sin nye single “Stemmer” og følger dermed op på sidste års top 3 hit “Danser Med Dæmoner”. “Stemmer” er  lavet med den samme producerduo som “Danser Med Dæmoner”, nemlig Oochie-brødrene.

“Stemmer” handler om at være i en tilstand, hvor ens tanker nærmest føles som stemmer, som råber i munden på hinanden. Stemmer som larmer og vil have én til at føle, gøre og tage stilling hele tiden. Sangen berører ambivalensen det medfører, da tilstanden kan føles ulidelig, samtidig med at netop de stemmer, også giver én mulighed for at reflektere og dermed gør én til den man er.

Baloosh er en af de mest spændende sangere og rappere på den danske musikscene i dag. Med sin dybe lidenskab for musik og en unik lyrisk stil, har han hurtigt opnået anerkendelse for sine overbevisende, personlige og ærlige tekster. På sit debutalbum ”Ny Art” manifesterede Baloosh netop dette, og han formår til stadighed at være den brobygger mellem genrer og udtryk og mellem klasserne i samfundet, som han tidligt i karrieren besluttede sig for han ville.

Teddy Swims – Lose control

Den amerikanske singer-songwriter, Teddy Swims, er klar med part 1 af sit debutalbum ”I’ve Tried Everything But Therapy”

Teddy Swims kommer fra Atlanta og har den seneste tid haft stor succes med sin single, ”Lose Control”, der gik viralt på TikTok.

Sangen gik også top 10 på den danske Viral Chart på Spotify. Han blander genrer som R&B, soul, country og pop og startede med at poste coverversioner på sin YouTube-kanal. Han har tidligere udgivet 4 ep’er.

Thor Farlov feat. Noah Carter – Alt det

Han var ikke engang født, da Jørgen Klubien og Danseorkestret bragede gennem lydmuren med deres ikoniske, selvbetitlede debutalbum fra 1985. Og han var blot en purung knægt på 6 varme somre, da rapperen, Mortito, 20 år senere, samplede sangen, ’Himmel og Jord’, fra det selvsamme album. Men Thor Farlovs respekt for et af de mest ikoniske bands i dansk musikhistorie og kærligheden til et overset 00’er-sample, fik ’Alt Det’ til at ske på ny i 2024!

”Jeg har været meget nostalgisk på mine seneste udgivelser og et af mine absolutte favoritbands gennem tiden er Danseorkestret. Har altid elsket deres energi og sound, men mest af alt er deres sangskrivning virkelig inspirerende. Det føles så simpelt, og alligevel er der bare så meget nærvær og tyngde.”

Sådan fortæller Thor Farlov, der blev introduceret til ’Alt Det’ af en kammerat – et track, som i tidernes morgen blev samplet af den danske producer-duo, Pitchshifters.

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.