Regard x Troye Sivan x Tate McRae You

Vi spiller nu: Regard x Troye Sivan x Tate McRae You

Tiesto

NY MUSIK – UGE 04 – 2024

I denne uge er det 3 hits på programmet fra Tiesto med Rudimental & Absolutely, Ariana Grande og danske ArtigeArdit & Lamin.
Læs mere her:

Tiesto with Rudimental & Absolutely – Waterslides / ABC PowerHit

Tiësto og Rudimental er gået sammen med Absolutely på den nye single “Waterslides”: en hjerteknusende hymne.

Tiësto begyndte at lukke sine festivalshows med en stribe Drum & Bass-numre, og fansene elskede det. På grund af responsen og støtten fra Drum & Bass-fans tog Tiësto tingene et skridt videre – i samarbejde med Rudimental – for at komme med en original, som er blevet perfekt parret med Absolutelys (Abby Keen) flotte vokal.

Absolutely, der er RAYEs lillesøster, er kendt for sin skarpe pen i studiet. Hun har skrevet sange for folk som Normani, Ty Dolla $ign, Anitta m.fl.

Tiesto

Ariana Grande – yes, and?

Grammy award vinder og internationale superstjerne, Arana Grande kommer nu med et nyt hit “Yes, and?”. Det er optaget i New York, og er skrevet og produceret af Ariana Grande, Max Martin og Ilya Salmanzade.

 

ArtigeArdit & Lamin – Sent

Efter en flot modtagelse af albummet ‘Nu Hvor Vi er Her’, rejste Ardit og Lamin sultne til Dubai, som med den sædvanlige producerduo Anton Westerlin og Adam Hillebrandt har skabt rammerne for nytænkende musik. De vendt retur med en overraskelse til fans med tracket ’Sent’, som udkommer d 19 januar.

I tråd med fællesprojektet Ny Agenda og ’Vågen’ har de formået at gentage succesen med en mini dokumentar fra det varme Dubai, som en smagsprøve på tracket ’Sent’ og skabt en hungrende fan- efterspørgsel. .

Lamin Pressebillede

  Har du et musikønske?

  Ring eller send os en SMS på: 28 36 12 12
  eller kontakt os direkte her.

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.