Ny Musik – Uge 15 Ny Musik – Uge 15
Christopher feat. Bekuh Boom ”I Won’t Let You Down” er resultatet af en sommerhustur i det jyske efterår, hvor Christopher på blot én dag... Ny Musik – Uge 15

Christopher feat. Bekuh Boom
”I Won’t Let You Down” er resultatet af en sommerhustur i det jyske efterår, hvor Christopher på blot én dag skrev sangen sammen med Brandon Beal, Hennedub og den amerikanske sangerinde Bekuh Boom.
Sangen er fra Christophers 3. album Closer.

Bebe Rexha feat. Nicki Minaj – No broken hearts
Bebe Rexha har et imponerende CV, som blandt andet sangskriver på Rihanna og Eminems ”Monster”, samt gæstevokal på  David Guettas ”Hey Mama” og G-Easys ”Me,myself & I”.
Nu er hun ude med sin egen single ”No Broken Hearts” featuring Nicki Minaj.

Faustix feat. David Jay – Come closer
Den 26-årige danske DJ, producer og komponist Faustix er aktuelt med  “Come Closer”.
Faustix har trods sin unge alder allerede lavet over 40 remixes, bl.a. i samarbejde med Diplo, samt produktioner/remixes for Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer.

Sig

ala feat. Imani & DJ Fresh – Say you do
Han hedder Bruce Fielder, men har de sidste par år udgivet musik som Sigala, som er noget af det hotteste inden for Tropical House og Drum and Bass i UK.  ”Say you do” har tidligere været ABC PowerHit.

Tinie Tempah feat. Zara Larsson – Girls like
Noget for noget. Sådan startede samarbejdet mellem den engelske rapper Tinie Tempah og den svenske sangerinde Zara Larsson. Først medvirkede Tinie Tempah på en opdateret udgave af Zara Larssons single ”Lush Life”, og efterfølgende medvirkede den svenske sangerinde på Tinie Tempahs nye single ”Girls Like”. Begge singler er i top 10 på den britiske singlehitliste.

Medina – Forgabt / ABC PowerHit
Der er gået mere end et år siden, at Medina i slutningen af 2014 udgav seneste danske single ”Når intet er godt nok”. Nu er hun atter tilbage på modersproget og der, hvor danskerne kender hende bedst.