Middagsradioen i Djurs Sommerland Middagsradioen i Djurs Sommerland
Radio ABC er soundtracket til din sommer… – og den officielle Djurs Sommerland radio. Hver dag hele sommeren skruer vi op for musikken og... Middagsradioen i Djurs Sommerland

Radio ABC er soundtracket til din sommer… – og den officielle Djurs Sommerland radio.

Hver dag hele sommeren skruer vi op for musikken og spreder masser af sommerstemning, når Middagsradioen sender direkte fra Djurs Sommerland. Dine friske værter i sommerstudiet er Emil fra kl. 10-14 på hverdage og Anders fra kl. 10-14 i weekenderne.

Helt frem til søndag den 9. august er Middagsradioen live fra vores studie i Piratland lige overfor Skatteøen, og hver dag har du chancen for at være med i konkurrencer om fede præmier til Djurs Sommerland, når du lytter med på ABC.

Når du alligevel højst sandsynligt skal holde ferie i Danmark, så kom forbi og prøv årets nyhed i Djurs Sommerland – Grisebasserne i Bondegårdsland – eller en af de andre 60 forskellige forlystelser. Og husk at vi også meget gerne vil have besøg af dig i ABC Studiet. Kig bare forbi og sig hej og hæng lidt ud i vores hyggelige loungeområde med sækkestole, hvis du trænger til at hvile fødderne lidt.

Vi ses i Djurs Sommerland hver dag mellem kl. 10-14 – første gang lørdag den 20. juni!

PS! Husk der gælder retningslinjer ifm Covid-19 bl.a. ved køb af billetter og booking af billetter med årskort. Du kan læse mere på Djurs Sommerlands hjemmeside her: Klik her!

God sommer!

 

Vores udsigt fra ABC-studiet i Djurs Sommerland…

Udsigt i Djurs Sommerland