KeldeDække Uge 45 KeldeDække Uge 45
Vice & Jason Derulo Feat. Ava Max – Make Up Vice har på sin spritnye single ”Make Up” fået selskab af to unge hitmagere... KeldeDække Uge 45

Vice & Jason Derulo Feat. Ava Max – Make Up

track-dad62865d8072e11bf2dd94bc45d0695

Vice har på sin spritnye single ”Make Up” fået selskab af to unge hitmagere – nemlig Jason Derulo og det spritnye talent Ava Max.

Los Angeles produceren og DJ’en Vice har tidligere hittet med ”Obsession” feat. Jon Bellion som har streamet mere end 75 millioner og ”Steady 1234” feat.Jasmine Thompson og Skizzy Mars, der har rundet 100 millioner streams.  Derudover blev Vice i 2014 kåret som en af USA bedste DJs og rejser verden rundt og spiller på de hotteste klubber på Ibiza, London, Hong Kong og Tokyo.

Jason Derulo er pt på tour i Europa og har en del hits bag sig. Pt er det singlen ”Goodbye” med David Guetta feat. Nicki Minaj og Willy William som hitter  med mere end 68 millioner streams.

Ava Max hitter pt med singlen ”Sweet But Psycho” – der er gået #1 i Norge og Sverige og som pt er #4 i DK. Ava Max er født i Wisconsin af albanske forældre og opvokset i Virginia hvor hun allerede i high school blæste sine kammerater omkuld med sin specielle og smukke stemme. Ava Maxs mor er operasangerinde så talentet har hun ikke fra fremmede.