KeldeDække Uge 39 KeldeDække Uge 39
Uge 39 – 2018 MORTEN Feat. Reo Cragun – Tonight I’m Loving You Direkte fra hans fantastisk sommershows i USA, Danmark og Ibiza, hvor han... KeldeDække Uge 39

Uge 39 – 2018

MORTEN Feat. Reo Cragun – Tonight I’m Loving You

track-da7d902cd17ff6d603b8e93dbf46f95a

Direkte fra hans fantastisk sommershows i USA, Danmark og Ibiza, hvor han spillede side om side med både David Guetta og Steve Aioki, er MORTEN stolt af at præsentere sin helt nye single ”Tonight I’m Loving You”.

Tracket er perfekt timet til den sene sommersæson, og indeholder lyse og farverige latinlyde, sat sammen med tropiske elementer. I samarbejde med den amerikanske R&B artist Reo Cragun, som står bag den sprøde vokal på tracket, indeholder ”Tonight I’m Loving You” stadig al den energi til dansegulvet, som MORTEN er kendt for. På ”Tonight I’m Loving You” leverer MORTEN med vanlig selvtillid et kæmpe hit på klubberne, men samtidig et nummer, som har et poppet og vuggende latin-beat og som dermed er det perfekte soundtrack til sensommeren.

MORTEN brød for alvor igennem i 2008 med det hit-toppende og prisvindende samarbejde mellem ham og den multiplatinsælgende danske popduo Nik & Jay. Siden begyndelsen af hans DJ karriere, som startede da MORTEN var blot 14-år, har MORTEN opnået mere end 50M+ Spotify streams, toppet Danmarks iTunes chart ikke bare én, men to gange, samtidig med han har turneret de mest prestigefyldte festivaller over hele verden.

MORTEN, som er bosiddende i LA, har derudover leveret remixet til nogle af de allerstørste internationale artister; Sidste år leverede han det perfekte energikick til David Guetta & Justin Bieber’s hitlistetoppende single ‘2U’.

MORTEN fortsætter med at bevise, hvordan hans evner som artist er markant bredere end blot musikproduktion. Han står blandt andet bag den mest succesfyldte merchandisekollektion, med nye produkter som går udsolgt efter blot 24 timer.

Næsten perfekt opsummeret af det citat, han har tatoveret over sit bryst: “If music be the food of love, play on.” Med “Tonight I’m Loving You” sat til at gå i fodsporene på hans seneste succeser, cementerer MORTEN hans indflydelse på det globale marked med endnu en fremvisning af hans overlegne produktion.