KeldeDække Uge 15 KeldeDække Uge 15
Uge 15 – 2018 Benal – Nu Her ”Hey, jeg har tænkt lidt på hvem du er… Du ligner én, der kommer med et uvejr”.... KeldeDække Uge 15

Uge 15 – 2018

Benal – Nu Her

track-f8714b8b8302a622e4fcc031eabe0544

”Hey, jeg har tænkt lidt på hvem du er… Du ligner én, der kommer med et uvejr”.

”Nu Her” er det første helt nye nummer fra Benal  i 2018, og de fortsætter med deres unikke lyrik og tunge elektroniske hip hop beats, med at imponere. Benal  lyder som intet andet.

P3 Guldvinderne fra Benal er med sange som ”Uh Babe” , ”Hvor Går Du Hen”,  ”Pop” nået ud til et større og større publikum. Deres album ”Hvis Det Virkelig Er Vigtigt” gik direkte #1, da det udkom på vinyl.

”Nu Her” udkommer på fredag, samme dag som  Benal starter deres ”Kædedans Tour 2018” på hjemmebanen Albertslund. En tour, der bringer dem landet rundt til 13 byer, og bl.a. 2 udsolgte aftener i Store Vega. Henover sommeren spiller Benal  bl.a. på Heartland, Smukfest og Roskilde Festival.

Benal lavede ”Bersærkergang” til Lågsus’ Danmarkshistorie, og lavet ”Mission” med Peter Sommer på albummet ”Elskede At Drømme, Drømmer Om At Elske”, og ”Spot” med Marie Key på hendes album ”Giganter”. Nu er Benal klar med deres egen helt nye single ”Nu Her”

Benal beskriver sig selv som ”forskelligartet følsomhed, der helst skal få folk til at græde”

Benal består af Benjamin og Albert (deraf navnet Ben-Al),

”Hey, jeg har tænkt lidt på hvem du er… Du ligner én, der kommer med et uvejr”.

Benal Facebook!