LYD: Conor Maynard – Live i London LYD: Conor Maynard – Live i London
I forbindelse med vores konkurrence, hvor du hver uge kan vinde en tur for 2 til London med Radio ABC, har Stefan og Emil... LYD: Conor Maynard – Live i London

I forbindelse med vores konkurrence, hvor du hver uge kan vinde en tur for 2 til London med Radio ABC, har Stefan og Emil har været ovre for at tage pulsen på den britiske hovedstad og storbyens oplevelser.

Eftermiddagsradioen, som til lejligheden havde skiftet navn til ”Afternoon Tea – Live fra London”, fik også et fornemt besøg af den britiske popstjerne Conor Maynard.

Sangeren, der har haft flere Top 10 hits på den britiske hitliste, er også et stort YouTube-fænomen med næsten 10 mio. følgere. De seneste par år har han arbejdet sammen med Kris Kross Amsterdam på en stribe hits, som vi har spillet meget på ABC. Du kan i øvrigt opleve Conor Maynard i Danmark, når han giver koncert i Store Vega den 7. oktober

Den britiske popstjerne Conor Maynard kiggede forbi til en hyggelig snak om alt fra FIFA, sociale medier, fansene – samt smagsprøver på et par danske specialiteter.

Hør hele interviewet her: