ABC Julequiz i Randers City ABC Julequiz i Randers City
Vær med i Radio ABCs quiz med gaver for 40.000 kr! Sammen med Randers City og Pejsecentrum skruer Radio ABC op for hyggen og præsenterer... ABC Julequiz i Randers City

Vær med i Radio ABCs quiz med gaver for 40.000 kr!

Sammen med Randers City og Pejsecentrum skruer Radio ABC op for hyggen og præsenterer ABC Julequiz. Hver fredag op til jul sender Middagsradioen og Eftermiddagsradioen live fra Radio ABCs Julehule i Randers, hvor vi spiller julequiz om gevinster for 10.000 kroner!

Vil du gerne spille med, så tilmeld dig konkurrencen ved at udfylde formularen nedenfor. Er du heldig, bliver du ringet op af Emil i Middagsradioen eller Stefan i Eftermiddagsradioen og får lov til at spille ABC Quiz – sammen med din gode ven / veninde / mor / kone / nabo / ekskæreste osv.
Der er nemlig 2 personer på 1 hold til at kæmpe mod de andre hold.

Hvis ikke du er så heldig at blive ringet op, så har du stadig en chance for at komme med. Mød op i vores julehule i Randers hver fredag mellem kl. 10-16, så kan du være heldig at få ét af de fire wildcards, som giver dig adgang til at spille ABC Julequiz.

Vi ses til julehygge i Randers City!

Fredag den 20. december kan du kan blandt andet vinde gevinster fra:

image_220w Bauhaus Zizzi_logo

 

cafe-hugo_bg-hvid

 

haptack logo mørk

 

____

 

 

 

 

 

Tilmeld dig konkurrencen her 

Hvornår blev Disneys juleshow første gang vist på Dansk TV?

 1937 1967 1997

Dit navn (skal udfyldes)

Din Adresse (skal udfyldes)

Dit Post-nr. og By (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din alder (skal udfyldes)

 

Om konkurrencen:

Vi trækker hver uge lod om 4 pladser til Julequiz blandt alle tilmeldingerne.

Vinderne findes og bliver ringet op i Middagsradioen med Emil eller Eftermiddagsradioen med Stefan alle hverdage.

Julequizzen finder sted i:

ABC Julehule
Sankt Mortensgade 4
8900 Randers C

(Det ligger mellem Markus og Frølund)

Har du været udtrukket til at deltage én gang, kan du ikke deltage igen. Hver tilmelding er kun gyldig til førstkommende fredags Julequiz, hvorfor man skal tilmelde sig igen og svare på et nyt spørgsmål, såfremt man ønsker at deltage i konkurrencen efterfølgende.

Konkurrencen bliver afholdt i alt 4 gange – henholdsvis: 29. november – 6. december – 13. december – 20. december

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Ansatte hos sponsorer af konkurrencen og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Ansatte i Radio ABC eller medlemmer af dennes familie må ikke deltage i konkurrencen.

Vinderen accepterer brugen af deres navne, fotografier og interviews må benyttes til reklame og nyheder samt i forbindelse med presseomtale og fremtidige kampagner på Radio ABC samt moder-/søsterselskaber til Radio ALFA og konkurrencens sponsorer og samarbejdspartnere.

Radio ABCs direktion har den endelige beslutning om alle forhold vedrørende konkurrencen, og kan blandt andet også ændre eller fravige disse regler. Dette også henset til, at det ikke koster noget at deltage i konkurrencen.