The Chainsmokers & Coldplay Something just like this

Vi spiller nu: The Chainsmokers & Coldplay Something just like this

Abc Bc2021

ABC BUSINESS CLUB 2022

Gratis markedsføringsevent i Randers den 27., 28. og 29. september

INVITATION
Radio ABC Gruppen har i mere end 30 år leveret individuelle markedsføringsløsninger til virksomheder i hele Østjylland. Vi er din lokale samarbejdspartner, når der skal laves effektiv Radio-, Outdoor- og Online markedsføring.

FÅ VIND I SEJLENE – RESERVER PLADS OMBORD
Det er GRATIS. Det eneste du skal investere, er en time af din tid. Til gengæld tager vi dig sikkert med ombord. Så navigerer du ikke i blinde, når det gælder din markedsføring!

SPÆNDENDE INDLÆGSHOLDERE
Giver dig tips, der fremmer forståelsen for forbrugere, tidsånden, trends og medier. Kom og hør om dine muligheder på: RADIO – OUTDOOR – ONLINE – inden du laver nye markedsføringsplaner. Vi serverer lidt godt til ganen

Der er masser af muligheder for at komme med:
ABC Business Club finder sted på Randers Streetfood,  Kulholmsvej 2, 8930 Randers NØ på følgende tidspunkter:

Vi har inviteret 2 spændende indlægsholdere:

Danielhoff2021 Sh 240x300

Daniel “Hoffe” Hoff

Dansk influencer, komiker og DJ. Han er særligt kendt for karaktererne Jyden og Kaptajn Colat. Han har over 220.000 følgere på tværs af de sociale platforme YouTube, Instagram og Facebook.

Dorte 300 300

Dorte Noe

Dorthe har mere end 30 års erfaring fra den danske medie og reklamebranche. Hun er specialist i målgrupper, kunde typer og projekt ledelse – samt ekspert i kundevendt adfærd, trends og tendenser.

Tilmeld dig her:

  Vil du høre mere om ABC Business Club, så udfyld formularen herunder, og en af vores konsulenter ringer dig op inden for kort tid.  Det siger kunderne:

  “Radio er klart det stærkeste medie, og med den her langsigtede branding, kan vi tydeligt mærke et øget kendskab til vores butikker”

  – Torben Ibsen, indehaver af Pitó Auning, Grenaa og Rønde

  ”Jeg er overrasket over, hvor hurtigt effekten egentlig kom, – og jeg kan kun konstatere, at det er det rigtige, vi gør”

  Jakob Kahr, Indehaver af KVIKCenter, Randers & Risskov

  “Fundamentet i min markedsføring er radio, og samarbejdet med ABC Gruppen giver mig tryghed og ro, så jeg kan koncentrere mig om mine kunder”

  – Helle Gade, Ejendomsmægler

  Du kan blive en del af ABC Business Club og få masser af fordele

  For 11. år i træk afholder vi denne event, hvor du får ny spændende viden. Denne dag tilbydes effektiv markedsføring, til en særlig fordelagtig pris, hvor alle kan være med. Med ABC Business Club får du også kreative råd og strategisk sparring.

  Logobjaelke

  Download vores app

  Link til Radio ABC app i Apple App StoreLink til Radio ABC app i Google Play

  Download vores app til din telefon eller tablet og lyt til Radio ABC i hele verden.