Oplev Nicklas Sahl live med ABC Oplev Nicklas Sahl live med ABC
Tirsdag den 20. november præsenterer Radio ABC intimkoncert med: Nicklas Sahl hos Brasserie Mathisen i Randers. Det hele startede med en plastikguitar som 4-årig,... Oplev Nicklas Sahl live med ABC

Tirsdag den 20. november præsenterer Radio ABC intimkoncert med:

Nicklas Sahl

hos Brasserie Mathisen i Randers.

Det hele startede med en plastikguitar som 4-årig, men gennembruddet kom i foråret 2018 med sangen “Hero”. Du kunne opleve ham til ABC Beach Party 2018, og senest har han udsendt debut-ep’en “Planets”.

Glæd dig til en fantastisk aften med Nicklas Sahl – den unge sanger fra Hadsten, der er et af Danmarks nye store talenter.

 

Det er kun for dig, der lytter til Radio ABC!

Du kan nemlig ikke købe billetter til koncerten, men kun vinde dem på ABC.

 

Fra mandag 12. november til tirsdag 20. november skal du lytte godt efter lyden med Nicklas Sahl, der beder dig om at ringe på ABC Hotline.

Er du lytter nr. 3 på 28361212, har du sikret dig 2 billetter til denne unikke oplevelse med Nicklas Sahl

– til Radio ABCs eksklusive intimkoncert den 20. november.

 

Konkurrenceregler:

Du må max vinde 1 gang (2 billetter) i konkurrencen.

Gevinsterne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer

Gevinsterne må ikke videregives eller sælges

Gevinsterne er underlagt sponsorer og øvrige samarbejdspartners almindelige betingelser

Vinderen accepterer brugen af deres navne, fotografier og interviews må benyttes til reklame og nyheder samt i forbindelse med presseomtale og fremtidige kampagner på Radio ABC samt moder-/søsterselskaber til Radio ALFA og konkurrencens sponsorer og samarbejdspartnere.

Radio ABCs direktion har den endelige beslutning om alle forhold vedrørende konkurrencen, og kan blandt andet også ændre eller fravige disse regler. Dette også henset til, at det ikke koster noget at deltage i konkurrencen.