Magisk Halloween på ABC i Efterårsferien Magisk Halloween på ABC i Efterårsferien
Glædelig Halloween! Hele efterårsferien er Middagsradioen på ABC live fra Magisk Halloween i Djurs Sommerland Djurs Sommerland har åbent hele efterårsferien og har forvandlet... Magisk Halloween på ABC i Efterårsferien

Glædelig Halloween! Hele efterårsferien er Middagsradioen på ABC live fra

Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Djurs Sommerland har åbent hele efterårsferien og har forvandlet hele parken til en stor Halloween-event med imponerende udsmykning. 25.000 græskar, raslende skeletter, ægte hekse, udklædningskonkurrencer og sjove aktiviteter – og hele 2 “haunted houses”.

Hekseskolen – hvor de sortklædte hekse tager dig på en ‘walk-through-oplevelse’ i den gamle skole med sanseoplevelser og overraskende illusioner

Græskarfabrikken – hvor der sker mystiske ting, når oprørte, levende græskar-væsener jagter menneske-ingredienser til suppen.

Parken er åben alle dage i ferien fra kl. 10-18.

Radio ABC live fra Djurs Sommerland:

Middagsradioen på Radio ABC sender live hver dag fra 10-14, hvor Kelde & Mads (u)hygger i alle hverdagene, og i weekenderne er Emil live fra ABC-studiet ved Skatteøen.

Glæd dig til sjov og konkurrencer:

Konkurrencer: Lyt med i Middagsradioen hele ugen og få chancen for at vinde sæsonkort til sæson 2019 i Djurs Sommerland.

Vi glæder os til at se dig:

Husk du altid er velkommen til at kigge forbi ABC studiet ved Skatteøen i efterårsferien til Magisk Halloween.

Lyt med i hele efterårsferien på Radio ABC. Det bliver mega (u)hyggeligt!

 

(Middagsradioen er live fra Djurs Sommerland fra lørdag 13. oktober til søndag 21. oktober)