ABC Julebanko i Randers City ABC Julebanko i Randers City
Vær med i Radio ABCs juleleg med gaver for 40.000 kr! Sammen med Randers City og Brasserie Mathisen skruer Radio ABC op for hyggen... ABC Julebanko i Randers City

Vær med i Radio ABCs juleleg med gaver for 40.000 kr!

Sammen med Randers City og Brasserie Mathisen skruer Radio ABC op for hyggen og præsenterer ABC Julebanko. Hver fredag op til jul sender Middagsradioen og Eftermiddagsradioen live fra Radio ABCs Julestudie i Torvegade i Randers, hvor vi spiller banko om gevinster for 10.000 kroner!

Vil du gerne spille med, så tilmeld dig konkurrencen ved at udfylde formularen nedenfor. Er du heldig, bliver du ringet op af Kelde i Middagsradioen eller Stefan i Eftermiddagsradioen og får lov til at spille ABC Julebanko.

Hvis ikke du er så heldig at blive ringet op, så har du stadig en chance for at komme med. Mød op i vores julestudie i Randers hver fredag mellem kl. 10-16, så kan du være heldig at få ét af de fire wildcards, som giver dig lov til at spille ABC Julebanko.

Vi ses til julehygge i Randers City!

Fredag den 14. december kan du kan blandt andet vinde gevinster fra:

Kylling & CoGuldsmed Bræmer-JensenBog og Idé

Byens GarngalleriHOLM & CO herretøjGALLERI-randers

SponsorUge3edit

 

Svar på spørgsmålet udfyld formularen for at tilmelde dig konkurrencen

Hvad er det højeste tal, der kan blive opråbt i banko?

Dit navn (skal udfyldes)

Din Adresse (skal udfyldes)

Dit Post-nr. og By (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din alder (skal udfyldes)

 

Om konkurrencen:

Vi trækker hver uge lod om 4 pladser til Julebanko blandt alle tilmeldingerne.

Vinderne findes og bliver ringet op i Middagsradioen med Kelde eller Eftermiddagsradioen med Stefan alle hverdage.

Har du været udvalgt til at deltage én gang til at deltage i konkurrencen, kan du ikke deltage længere. Hver tilmelding er kun gyldig til førstkommende fredags Julebanko, hvorfor man skal tilmelde sig igen og svare på et nyt spørgsmål, såfremt man ønsker at deltage i konkurrencen efterfølgende.

Konkurrencen bliver afholdt i alt 4 gange – henholdsvis: 30. november – 7. december – 14. december – 21. december

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Ansatte hos sponsorer af konkurrencen og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Ansatte i Radio ABC eller medlemmer af dennes familie må ikke deltage i konkurrencen.

Vinderen accepterer brugen af deres navne, fotografier og interviews må benyttes til reklame og nyheder samt i forbindelse med presseomtale og fremtidige kampagner på Radio ABC samt moder-/søsterselskaber til Radio ALFA og konkurrencens sponsorer og samarbejdspartnere.

Radio ABCs direktion har den endelige beslutning om alle forhold vedrørende konkurrencen, og kan blandt andet også ændre eller fravige disse regler. Dette også henset til, at det ikke koster noget at deltage i konkurrencen.