Ida Corr – eksklusiv intimkoncert Ida Corr – eksklusiv intimkoncert
Oplev IDA CORR helt tæt på! Tirsdag den 28. november præsenterer Radio ABC unik intimkoncert med: IDA CORR hos Pedersen & Nielsen i Grenaa.... Ida Corr – eksklusiv intimkoncert

Oplev IDA CORR helt tæt på!

Tirsdag den 28. november præsenterer Radio ABC unik intimkoncert med:

IDA CORR

hos Pedersen & Nielsen i Grenaa.

Glæd dig til en fantastisk aften, med den skønne sangerinde, som i over 10 år har givet os hits som danceklassikeren “Let me think about it”. Hun leverede også vokaler til KATO’s kæmpehit “Sjus”. Sidste år var hun med i programmet Toppen af Poppen, hvor hun lavede nogle fantastiske fortolkninger af andre artisters sange – og senest har hun været aktuel med sangen “The morning after”.

Det er kun for dig, der lytter til Radio ABC!

Du kan nemlig ikke købe billetter til koncerten, men kun vinde dem på ABC.

 

Fra tirsdag 21. november til tirsdag 28. november skal du lytte godt efter lyden med Ida Corr, der beder dig om at ringe på ABC Hotline.

Er du den første på 28361212, der kan svare rigtigt på et spørgsmål om Ida Corr, har du sikret dig 2 billetter til denne unikke oplevelse

– til Radio ABCs eksklusive intimkoncert den 28. november.

 

Intimkoncerten præsenteres i samarbejde med:

DACIA og RENAULT hos Pedersen & Nielsen i Grenaa

      

 

Konkurrenceregler:

Du må max vinde 1 gang (2 billetter) i konkurrencen.

Gevinsterne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer

Gevinsterne må ikke videregives eller sælges

Gevinsterne er underlagt sponsorer og øvrige samarbejdspartners almindelige betingelser

Vinderen accepterer brugen af deres navne, fotografier og interviews må benyttes til reklame og nyheder samt i forbindelse med presseomtale og fremtidige kampagner på Radio ABC samt moder-/søsterselskaber til Radio ALFA og konkurrencens sponsorer og samarbejdspartnere.

Radio ABCs direktion har den endelige beslutning om alle forhold vedrørende konkurrencen, og kan blandt andet også ændre eller fravige disse regler. Dette også henset til, at det ikke koster noget at deltage i konkurrencen.