UdskrivSøgTip en ven

Aktuelt på Radio ABC:

 

Vind biografbilletter til The Imitation Game

Mandag den 2. februar kan du vinde billetter til filmen "The imitation game" I filmen ansætter den britiske efterretningstjeneste matematikeren Alan Turing til at bryde tyskernes Enigma-kode under Anden Verdenskrig.  Til den tophemmelige opgave får det asociale geni et hold bestående af særligt udvalgte mænd samt kvinden Joan Clarke stillet til rådighed. Holdet arbejder i døgndrift, men tiden er imod dem, og kampen for at ende krigen via kodebrydning er opslidende. Samtidig må Turing kæmpe med sine kolleger, regeringen og ikke mindst sig selv.

Vi giver naturligvis også guf-billetter på popcorn og drikkevarer til Nordisk Film Randers, så turen i biffen bliver helt perfekt.

 

Vind biografbilletter til Big Hero 6

Tirsdag den 3. februar kan du vinde billetter til filmen "Big Hero 6". Filmen handler om drengen Hiro, der er et teknisk geni, men som bruger sit talent på små kamprobotter, der kan vinde penge i ulovlige væddemål. Hans storebror, Tadashi, er til gengæld kommet ind på en særlig teknologisk uddannelse, hvor han har opfundet en lægerobot kaldet Baymax. Imponeret af sin storebrors robot beslutter Hiro sig for at lave sin egen opfindelse, og resultatet bliver nogle helt særlige mikro-robotter, der kan samle sig selv og blive til stort set hvad som helst. Men pludseligt sker der en mistænksom katastrofe, som efterlader Hiro alene med Baymax. Sammen kan de måske løse mysteriet, men det betyder, at både lægerobotten og Hiro skal finde frem til deres indre superhelt.

Vi giver naturligvis også guf-billetter på popcorn og drikkevarer til Nordisk Film Randers, så turen i biffen bliver helt perfekt.

Derudover får vinderen i ABC Morn' specielt merchandise i form af Disney Infinity figurerne fra filmen.

 

Seneste hits tilføjet playlisten

  • Ankerstjerne – Mit navn i lys
  • Ariana Grande & the weeknd – Love me harder
  • Avicii – The nights
  • DJ Snake & AlunaGeorge – You know I like it
  • Ellie Goulding – Love me like you do
  • Sam Smith – Like I can
  • Wideboys vs Ruff Driverz – Deeper love reloaded / ABC POWER HIT

Du kan læse mere om musikken på Radio ABC ved at klikke her

 

Radio ABC A/S
Brotoften 10
8940 Randers SV
Telefon: 86 40 12 22
Fax: 86 40 55 22
CVR: 1631-2142


Åbningstider kontor:
Mandag til torsdag 8 - 16.
Fredag 8 - 15.

webbureau: infoserv - cms: Aviva CMS