ABC Business Club Event 2018 ABC Business Club Event 2018
VIP Grenaa 2018 Torsdag den 30. august kl. 8.15 eller kl. 11.30 eller kl. 18.30 Kom med “backstage” Din virksomhed er VIP! Og du er... ABC Business Club Event 2018

VIP Grenaa 2018

Torsdag den 30. august

kl. 8.15 eller kl. 11.30 eller kl. 18.30

Kom med “backstage”
Din virksomhed er VIP! Og du er Very Important Person for din virksomhed og for lokalområdet.

For 1. gang i Grenaa og for 7. år i træk afholder Radio ABC, Radio Alfa, Radio Solo årets markedsføringsevent, hvor vi tager dig med “backstage” til et indblik i mediebilledet i dag!

Du får nyttig viden og inspiration om lokal markedsføring, når spændende indlægsholdere vil underholde og opdatere dig på tidens markedsførings- og medietrends.

Vi har alle brug for kunder
Hvordan kommer du i kontakt med potentielle kunder og hvad kan du gøre for at gøre DIT brand/DIN virksomhed endnu mere kendt hos potentielle købere? Lokal markedsføring er vigtig for din virksomhed, fordi lokation og nærhed spiller en vigtig rolle, når vi som kunder skal vælge en virksomhed til at opfylde vores behov.

Så forvent at få nyttig viden og inspiration, og bliv opdateret på markedsføring, tidens medieforbrug og medietrends, og få et optimalt grundlag for god vækst og omsætning i fremtiden – tilmeld dig dette EVENT og kom med backstage!

Med ABC Business Club får du masser af fordele
Du sikres effektiv markedsføring til en særlig fordelagtig pris, der kun udbydes denne ene gang om året. Du får kreative råd, strategisk sparring, og hjælp til markedsføring – der alt sammen giver dig overblik og overskud til at koncentrere dig om din virksomhed. Vi kan skræddersy din markedsføring til den helt rigtige målgruppe og guide dig fra idé til færdig løsning, og så hjælper vi med hvordan du måler effekten.

 

Det er gratis at deltage

Tilmeld dig på tlf.: 86 40 12 22 eller tilmelding@radioabc.dk